Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Stoican după ce a aflat suspendările primite de Trică şi Cioinac: "Nu meritau astfel de pedepse!"

Prima reacţie a lui Stoican după ce a aflat suspendările primite de Trică şi Cioinac: "Nu meritau astfel de pedepse!"

Cupa României

Comentarii

CSM Iaşi s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a trecut cu 2-0 de Unirea Slobozia, într-un meci jucat pe un teren impracticabil. Flavius Stoican a ţinut să-şi felicite elevii pentru determinarea de care au dat dovadă, în ciuda faptului că starea gazonului nu le-a permis celor două echipe să ofere un meci de calitate.

"Nu ne-a fost uşor pentru că am suferit după partida cu Dinamo, pentru că ne-am dorit să facem un rezultat mare. Nu a fost să fie, dar azi, pe un asmenea teren, jucătorii au dat dovadă de caracter şi de ambitie. Am şi vorbit înainte de meci că nu se poate juca fotbal. Cine îşi doreste mai mult victoria, acela va câştiga. Sunt momente în care trebuie să fim mai precauti decât ei, sa nu facem greseli. Nu se poate juca fotbal pe un asmenea teren. Azi a fost un joc muncitoresc!", a declarat Flavius Stoican la Telekom Sport.


Stoican a comentat şi sancţiunile dure primite de Ionuţ Cioinac şi Eugen Trică în urma evenimentelor de la meciul cu Dinamo, din Liga 1. Fotbalistul a fost suspendat pentru patru etape, în timp ce Trică va sta în tribune trei meciuri.

"Sunt decizii pe care le respectam. Nu ştiu dacă Cioinac şi Trică meritau asemenea pedepse, dar asta e. Ce să facem, mergem mai departe tot timpul. Eu sunt atent de unde pleacă greşelile oamenilor.



Şi noi ca şi club avem de suferit. el (n.r. Cioinac) ca şi jucător, Eugen ca şi antrenor. Dar dezamagirea e că nu il am foarte mult timp pe Cioinac. E un jucător important pentru mine, foarte util pentru echipa noastra. De aia sunt un pic trist, dar găsim soluţii
", a declarat Stoican pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stoicantricasanctiuni 

viewscnt
Articole similare