Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Mihaelei Buzărnescu după accidentarea suferită la Rogers Cup

Prima reacţie a Mihaelei Buzărnescu după accidentarea suferită la Rogers Cup

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost alături de ea după accidentarea suferită la Rogers Cup. Tenismena de 30 de ani s-a accidentat la glezna piciorului drept, în timpul meciului cu Svitolina şi a fost scoasă de pe teren în scaunul cu rotile.

Fanii tenisului şi ai Mihaelei Buzărnescu au stat cu sufletul la gură. În meciul cu Svitolina, de la Rogers Cup, în setul trei, Miki a alunecat şi şi-a dat piciorul drept peste cap. Au urmat urlete şi lacrimi de durere. În cele din urmă, medicii i-au bandajat piciorul drept până în dreptul genunchiului şi au scos-o de pe teren în scaunul cu rotile.

La câteva ore de la suspendarea partidei, Mihaela Buzărnescu a găsit forţa să ofere prima declaraţie: ”Mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine. Mâine (n.red. azi) voi afla mai multe", a declarat aseară Mihaela Buzarnescu pentru Libertatea.

Din primele informaţii, Mihaela Buzărnescu a suferit o entorsă, dar i-au fost afectate şi ligamentele gleznei drepte. Accidentarea vine într-o perioadă în care tenismena de 30 de ani era pe val şi după o carieră măcinată de probleme medicale.

Afla mai multe despre: mihaela buzarnescurogers cupaccidentaresvitolina 

viewscnt
Articole similare