Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei după calificarea în "sferturi" la Australian Open: "Nu mă gândeam că voi fi aici". Ce spune de accidentare

Prima reacţie a Simonei după calificarea în "sferturi" la Australian Open: "Nu mă gândeam că voi fi aici". Ce spune de accidentare

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a calificat în faza sferturilor de finală de la Australian Open după o victorie facilă împotriva japonezei Naomi Osaka, scor 6-3, 6-2. După meci, sportiva noastră a vorbit deschis despre planurile sale şi situaţia medicală.

Interesant este că Halep a declarat că nu se gândea că va atinge această fază a competiţiei la startul turneului. În acelaşi timp, Simona a spus că accidentarea suferită la gleznă încă din primul meci nu i-a trecut. 

"A fost un meci grozav. Sunt fericită că am ajung în sferturile de finală. Nu mă gândeam că voi ajunge aici la startul turneului. Acest turneu arată precum un maraton pentru mine.

Accidentarea este acolo, o simt, dar încerc să nu mă gândesc la ea şi să dau totul, bucurându-mă de moment. Cu Osaka am făcut tot ce vorbisem cu echipa mea înainte de meci. Îţi mulţumesc Darren pentru faptul că mă sprijini mereu şi eşti alături de mine. Sper ca în turul următor să joc şi mai bine" - a spus Simona Halep. 

 

Afla mai multe despre: simona haleptenismelbourneaustralian opennaomi osaka 

viewscnt
Articole similare