Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Simonei după ce a pierdut pentru a treia oară finala de la Cincinnati. Discurs plin de fair-play la adresa lui Bertens

Prima reacţie a Simonei după ce a pierdut pentru a treia oară finala de la Cincinnati. Discurs plin de fair-play la adresa lui Bertens

Tenis

Comentarii

Simona Halep a pierdut finala cu Kiki Bertens, de la Cincinnati, scor 6-2, 6-7, 2-6. La final, liderul WTA a dat vina pe oboseală. Este cea de-a treia finală pe care Halep o pierde la Cincinnati.

Halep a început foarte bine finala cu Bertens şi a câştigat primul set cu 6-2, dar apoi a început să aibă probleme. În setul doi a reuşit să revină de la 4-1, dar a pierdut cu 7-6, iar în decisiv a cedat. Halep spune că a fost obosită, dar a ţinut să o felicite pe Bertens pentru jocul excelent pe care l-a făcut. Este pentru a treia oară când Halep pierde în finală la Cincinnati, după cele din 2015 şi 2017:

”Este pentru a treia oară când mă aflut în această situaţie (n.r. a jucat trei finale la Cincinnati). Poate la un moment dat voi câştiga, deoarece îmi place să joc aici. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit! Am fost un pic obosită în această săptămână, dar a fost o plăcere să vin aici şi să joc în faţa voastră. Desigur, vreau să o felicit pe Kiki. Ai jucat uimitor şi cu siguranţă că meriţi acest trofeu. A fost o săptămână frumoasă şi sper să ne vedem la anul. Pentru echipa mea, vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul vostru! Nu a fost perfect astăzi, dar vom avea multe zile în faţă”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepcincinnatiwtakiki bertens 

viewscnt
Articole similare