Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după ce Nicolae Dică a decis o schimbare la FCSB pentru meciul cu Saburtalo: "Goluri multe. S-ar putea să primească" | EXCLUSIV

Prima reacţie după ce Nicolae Dică a decis o schimbare la FCSB pentru meciul cu Saburtalo: "Goluri multe. S-ar putea să primească" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrei Vochin a tras primele concluzii, după ce a văzut echipa de start a FCSB pentru returul cu Saburtalo din preliminariile Conference League.

Echipa de start a FCSB pentru meciul cu Saburtalo, analizată

FCSB are de recuperat un gol în a doua manşă a turului secund preliminar Conference League. Saburtalo s-a impus în Georgia cu 1-0, iar noul antrenor, Nicolae Dică, a făcut o schimbare în echipa de start. 

  • Echipa de start a FCSB pentru partida cu Saburtalo: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman - I. Stoica 
  • Rezerve: Ducan, A. Vlad - Haruţ, Şut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi
  • FCSB - Saburtalo, joi, de la 21:30, pe Orangesport.ro. 

Nicolae Dică a ales să joace în 4-2-3-1, iar mijlocaşii centrali, Edjouma şi Olaru, i-au atras atenţia lui Andrei Vochin. Consilierul preşedintelui FRF consideră că va fi un joc deschis pe Arena Naţională. 

"Dacă jucam la pariuri şi aveam voie să joc, aş juca pe goluri multe. Sistemul pare mai cuminte, 4-2-3-1, cu mai mulţi jucători de atac, dar formula cu Edjouma şi Olaru mă face să cred că echipa e îndreptată spre poarta adversă, dar s-ar putea să şi primească. 

Doar o echipă extrem de scurtă poate să asigure şi partea defensivă. Amândurora, lui Olaru şi Edjouma, le place să se ducă în faţă. 

Dacă e adeăvrat că Gigi Becali îl lasă în pace măcar în seara asta, atunci acest 4-2-3-1 poate fi rodul în partea tehnică a celor doi, MM şi Dică

S-ar putea să producă mai repede Coman din poziţia din stânga. Sunt curios să-l văd pe Octavian Popescu în poziţia de mijlocaş ofensiv, în spatele vârfului. Ce am remarcat e că preferă să iasă dintre linii, decât să stea între linii, ori numărul 10 ar trebui să stea între linii, să joace din poziţia aia", a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.  

Afla mai multe despre: andrei vochinnicolae dicafcsbfcsb saburtalo 

viewscnt
Articole similare