Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie, după incredibilul FC Botoşani - Dinamo 2-1: ”Ne-am luptat, dar punctele sunt la ei”

Prima reacţie, după incredibilul FC Botoşani - Dinamo 2-1: ”Ne-am luptat, dar punctele sunt la ei”

Dinamo București

Comentarii

Căpitanul celor de la Dinamo, Răzvan Patriche (37 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit pe terenul celor de la FC Botoşani.

Dinamo a fost învinsă, în deplasare, de FC Botoşani, scor 1-2,  în etapa a şasea din play-out-ul Superligii României.

Pentru FC Botoşani au marcat Moura (13 - autogol) şi Mailat (90+1). Golul dinamoviştilor a fost înscris de Selmani, în minutul 45+2. De la oaspeţi a fost eliminat Abdallah (45+9).

Reacţia căpitanului de la Dinamo, după eşecul suferit la Botoşani

La finalul meciului, Răzvan Patriche a reacţionat şi a fost extrem de dezamăgit că Dinamo a plecat fără nici măcar un punct de la Botoşani.

Principalul reproş pe care l-a avut a fost faptul că, din nou, echipa bucureşteană a luat un gol în ultimele minute de meci.

”A fost un meci nebun. Am avut un gol anulat, penalty, om în minus, am luptat ca nebunii până în ultimul minut. Din păcate, din nou, am luat gol. Nu se leagă. Nu înţeleg. Ne antrenăm bine, muncim, luptăm, dar la final nu avem rezultate.

Îm pare rău pentru oamenii ăştia minunaţi care au venit astăzi la stadion. Îmi pare rău că nu am reuşit să aducem măcar un punct. Meritam mai mult. Ne-am luptat, dar punctele sunt la ei.

Avem două zile să ne revenim. Am stat numai pe drumuri. Vine Voluntariul şi trebuie să câştigăm. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt şanse. Trebuie să luptăm mai mult. Este păcat. Am avut de toate, dar nu am ştiut din nou să gestionăm finalul de partidă”, a declarat Patriche, după meci.

În clasament, FC Botoşani este pe locul 13, cu 21 de puncte, în timp ce Dinamo pe locul 15, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: dinamorazvan patrichesuperliga 

viewscnt
Articole similare