Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie oficială din interiorul FRF după anunţul că Lupescu va candida! "M-aş bucura!" De ce federalii îl preferă pe "Kaiser" lui Florin Prunea

Prima reacţie oficială din interiorul FRF după anunţul că Lupescu va candida! "M-aş bucura!" De ce federalii îl preferă pe "Kaiser" lui Florin Prunea

FRF

Comentarii

Basarab Panduru a dezvăluit în direct la Telekom Sport că Generaţia de Aur va fi reprezentată de Ionuţ Lupescu la alegerile pentru şefia FRF ce vor avea loc în luna aprilie, iar la scurt timp a venit şi prima reacţie oficială din partea forului condus în prezent de Răzvan Burleanu.

Andrei Vochin a comentat la Telekom Sport decizia lui Ionuţ Lupescu, precizând că dacă acesta îşi va depune în mod oficial candidatura, va saluta gestul, considerând că fostul mijlocaş ar putea ridica nivelul dezbaterilor în timpul campaniei electorale.

Consilierul lui Răzvan Burleanu critică stilul lui Florin Prunea, care şi-a centrat până acum discursul doar pe critici adresate actualului preşedinte FRF şi se declară convins că Lupescu şi-ar construi campania pe proiecte şi discuţii constructive, pentru binele fotbalului românesc.

"Eu m-aş bucura şi cred că (n.r. Lupescu) ar fi singurul candidat care ar fi în stare să ducă o luptă de idei, nu de invective şi aşa mai departe. Eu am crezut că am intrat în campanie electorală şi se dezbat idei, despre asta vorbesc. De asta mi-l doresc pe Lupescu, nu pe Prunea, care vine cu chestii... Nu poate să prezinte niciun proiect şi vine şi jigneşte şi face referiri la Ştefan Gheorghiu. Eu unul îmi doresc un om ca Ionuţ Lupescu, care să vină să discute pe proiecte, ce am făcut cât am fost în federaţie, ce ai făcut tu de când eşti în federaţie, ce o să fac eu de acum înainte, ce o să faci tu.



Aşa ar trebui să se discute, ca să avem pretenţia că vom ajunge să dezvoltăm fotbalul, ceea ce ne dorim cu toţii. Nu jigniri care nu ajută pe nimeni, ba mai mult ne bagă în mocirlă şi ne alungă sponsorii.

Mi-aş dori ca Ionuţ Lupescu să spună da, dar să spună el, nu prin purtători de cuvânt. Să vină, să fie o dezbatere de idei. Până la urmă câştigă copilul ăla de 12 ani care acum s-a apucat de fotbal, juniorul de 18 ani. Să se dezvolte şi să avem bucurii încă o dată, aşa cum le-am avut în Generaţia lor, care a fost o generaţie construită de nişte oameni care au avut nişte idei înainte de '89
", a declarat Andrei Vochin la Telelkom Sport.
 

Afla mai multe despre: vochinlupescupruneaburleanu 

viewscnt
Articole similare