Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele concluzii după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a devenit campioană în Superliga | EXCLUSIV

Primele concluzii după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a devenit campioană în Superliga | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1 şi a cucerit în mod oficial campioană în Superliga.

FCSB a devenit campioană în Superliga, după o pauză de nouă ani în care au ratat obiectivul principal, câştigarea unui titlu în România. "Roş-albaştrii" au cucerit titlul într-un timp record, de la introducerea sistemului play-off/play-out, au reuşit să cucerească titlul cu doar trei etape rămase.

Nicolae Dică şi Basarab Panduru au analizat performanţa grupării "roş-albastre" şi au tras primele concluzii.

"Trebuie să te bucuri, meriţi, de la Costel Gâlcă n-a mai câştigat campionatul.  Nouă ani de zile, foarte mult după părerea mea, dar în seara asta e bucurie.", a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Sport Center.

Nicolae Dică a analizat performanţa fostei sale echipe, pe care a antrenat-o în perioada de secetă în competiţia internă.

"Coman a mai câştigat cu Farul, era Viitorul atunci. Au mers bine când a trebuit, pe acel început de play-off, după au avut aceste puncte avantaj şi clar că n-a mai fost aceeaşi presiune şi au venit şi aceste doua egaluri. Acum victoria cu Farul, dar au avut un joc bun, un joc constant, jucătorii pe care i-au avut n-au avut accidentări de lungă durată şi asta a contat foarte mult. Bravo lor că au reuşit şi în aceasta seara, Farul n-a mai fost aceeaşi echipă ca la meciurile cu Rapid, cu CFR Cluj.

Mie mi s-a părut că în niciun minut că Farul putea să câştige acest meci.  Nu au reuşit să pună probleme, tot FCSB a fost echipa care a reuşit să marcheze, Olaru a avut două ocazii mari, pe merit au câştigat acest campionat, au fost o echipă constantă.", a spus Nicolae Dică, la Sport Center.

 

Afla mai multe despre: farulfcsbsuperligacampioni superligafcsb campioni superliga 

viewscnt
Articole similare