Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Dunca după ce-a deminisionat de la MTS: "Eu nu alerg nici după funcţii şi nici nu m-am dus după semnături de susţinere!"

Primele declaraţii ale lui Dunca după ce-a deminisionat de la MTS: "Eu nu alerg nici după funcţii şi nici nu m-am dus după semnături de susţinere!"

Sporturi

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu va face parte din viitoarea echipă guvernamentală condusă de Viorica Dăncilă.

 "Am discutat cu domnul preşedinte Dragnea şi a zis sa mai rămân două luni, dar am zis că trebuie să am grijă şi de organizaţia de la Braşov. Eu nu alerg nici după funcţi şi nici nu m-am dus după semnături de susţinere. Am discutat în fiecare zi cu preşedintele Dragnea, i-am spus să găsim o persoană care să comunice cu sportivii. Vă anunţ că o să mă retrag, dar o să rămân un partener al sportului şi al organizaţiilor de tineret. Sper că nu i-am dezamăgit pe preşedinţii de federaţii. Toţi mi-au spus să rămân. Am prioritizat federaţiile, dar trebuie să ne gândim să investim în viitor şi în tineret. Am analizat bine cu mai multe persoane şi cu preşedintele Dragnea, trebuie asumată o responsabilitate, nu e uşor, e foarte greu. E un moment zero, trebuie să ne aşezăm toţi la masă", a declarat Dunca.

Întrebat dacă retragerea sa are o legătură cu integritatea, Dunca a răspuns: "Mă duc să mă ocup şi de partid, e o discuţie de două luni. Am depus mult efort şi am considerat că am dat o direcţie sportului, acum avem nevoie de continuitate. Retragerea mea nu are legătură cu integritatea, trebuie să mă ocup şi de alte lucruri."

Despre viitorul ministru, Marius Dunca a spus: "Multe nume cunoisc, am văzut că se vehiculează Ioana Bran şi fostul ministru Gabriela Szabo, dar nu ştiu alte nume."

Afla mai multe despre: marius duncaministerul tineretuluidemisie 

viewscnt
Articole similare