Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii date de Cristi Ganea după ce a semnat cu Athletic Bilbao: ”Este toată munca mea de când eram copil”

Primele declaraţii date de Cristi Ganea după ce a semnat cu Athletic Bilbao: ”Este toată munca mea de când eram copil”

Superliga

Comentarii

Cristi Ganea a revenit în cantonamentul Viitorului după ce a fost în Spania, unde a semnat contractul cu Athletic Bilbao. Fundaşul de 25 de ani spune că este un vis devenit realitate.

Cristi Ganea este subiectul unuia dintre cele mai interesante transferuri din Liga 1, în acest sezon. Fundaşul stânga a semnat cu Atlhetic Bilbao, dar va rămâne la Viitorul până la finalul sezonului. Ganea spune că este transferul care i se potriveşte de minune, mai ales că familia lui s-a stabilit lângă Bilbao:

”Sunt foarte fericit că, în sfârşit, s-a realizat transferul şi acum mai rămâne să demonstrez la Viitorul, să ne îndeplinim obiectivul. Pentru mine este uitat, mă bucur că am semnat, dar Viitorul rămâne primul obiectiv. (n.r. întrebat ce înseamnă pentru el acest transfer) Este toată munca mea de mic copil, fiecare îşi doreşte să ajungă la un nivel cât mai înalt, mai ales că părinţii sunt acolo. Fotbalul spaniol mi se potriveşte cel mai bine, cred”, a declarat Cristi Ganea.

Internaţionalul român spune că şi-a dorit foarte mult să semneze cu Bilbao şi n-a stat prea mult la negocierea contractului. În plus, susţine că este foarte familiarizat cu fotbalul din Bilbao, mai ales că acolo şi-a făcut junioratul. A fost la un moment dat coleg şi cu vedeta Aritz Aduriz, pe care-l ajuta să-şi îmbunătăţească lovitura de cap:

”Eu n-am avut pretenţii, ca salariu e mult peste ce e aici. Sunt al 6-lea străin pentru ei, în istoria clubului, e o performanţă mare pentru mine şi e o bucurie enormă. Aduriz mă aşteapta să-i centrez ca să marcheze cu capul”, a mai spus Ganea.
 

Afla mai multe despre: cristi ganeaviitorulathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare