Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele explicaţii ale Irinei Begu despre revenirea fabuloasă din meciul cu Makarova: "Mi-am dat seama că trebuie să fac asta şi mi-a ieşit!"

Primele explicaţii ale Irinei Begu despre revenirea fabuloasă din meciul cu Makarova: "Mi-am dat seama că trebuie să fac asta şi mi-a ieşit!"

Tenis

Comentarii

Irina-Camelia Begu, locul 40 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 6-4, 8-6, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 31, calificându-se în turul al doilea al Australian Open.

 Românca a revenit după ce a fost condusă cu 6-3, şi 4-0. După ce Begu a câştigat şapte ghemuri la rând de la acest scor, rusoaica a trecut din nou la conducere, în decisiv, având avantaj de 4-1 şi 5-2. Makarova a servit pentru meci, la 5-3, dar Begu a obţinut break-ul şi apoi a egalat. Cu încă un break, la 6-6, Begu s-a impus cu 8-6, în decisiv, după trei ore şi un minut de la start.

"Nu s-a legat jocul de la început, dar am crezut în şansa mea. Până la urmă, a contat că nu am renunţat niciun moment. Puteam să pierd acest meci, a fost set şi 4-0 pentru ea, dar eu am crezut că pot să întorc. Chiar dacă m-a condus, începând cu setul al doilea am simţit că eram acolo.Am jucat mult mai bine, însă nu se lega.Dar am început să fiu mai agresivă, să încerc să conduc eu jocul şi să alternez un pic. Am început să iau mingea mai repede şi să am variaţie în joc.Abia de la 0-4 am început să câştig game-uri, după care eu zic că am făcut un meci foarte bun, am dat tot ce am putut şi mă bucur foarte mult că am putut să câştig. Îmi doresc să intru în primele 20 de jucătoare şi să fac un sfert de finală la un Grand Slam", a spus Irina Begu pentru treizecizero.ro.

 În faza următoarea Begu, 27 de ani, va evolua cu croata Petra Martici, locul 81 WTA, care a trecut în primul tur de sportiva belgiană Alison Van Uytvanck, locul 77 WTA, cu scorul de 7-6 (5), 6-3. Begu şi Martici nu s-au mai întâlni până în prezent.

Afla mai multe despre: irina begutenisaustralian opendeclaratiicomentariiprimele reactii 

viewscnt
Articole similare