Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii de la Mediaş după Hermannstadt – Viitorul 0-0. ”A fost un meci anost!” Ce au spus jucătorii celor două echipe

Primele reacţii de la Mediaş după Hermannstadt – Viitorul 0-0. ”A fost un meci anost!” Ce au spus jucătorii celor două echipe

Superliga

Comentarii

Hermannstadt - FC Viitorul s-a terminat 0-0 în etapa cu numărul 6 din play-out.

Meciul s-a terminat fără gol marcat, iar cea mai mare ocaziie a meciului i-a aparţinut lui Ciobanu. La finalul meciului, Scarlatche de la Sibiu a spus că a fost un meci anost. 

”Din păcate am luat decât un punct şi nu ne ajută foarte mult. Din păcate nu s-a putut mai mult. A fost un meci anost după părerea mea şi e îmbucurător că avem două meciuri fără gol primit”, a declarat după meci Scarlatache, jucătorul lui Hermannstadt. 

Artean de la Viitorul a recunoscut că echipa încă are probleme cu moralul. 

”I-am ţinut pe Hermannstadt în spatele nostru, acesta era obiectivul nostru principal. Avem o echipă foarte bună, doar trebuie să ne deblocăm puţin. Spun eu că acolo avem probleme, la mental”, a declarat după meci Artean, fotbalaistul ligitimat la Viitorul.

Viitorul este pe locul 12 în clasament, cu 23 de puncte. Hermannstadt este pe loc retrogradabil 15, cu 20 de puncte acumulate. 

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare