Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul club care îl refuză pe Grozav: "Nu se mai pune problema să ajungă la noi. Dinamo ne-a făcut un bine"

Primul club care îl refuză pe Grozav: "Nu se mai pune problema să ajungă la noi. Dinamo ne-a făcut un bine"
Comentarii

Atacantul Gicu Grozav nu mai este dorit de FC Hermannstadt, club care i-a făcut o ofertă înainte să semneze cu Dinamo, a anunţat preşedintele clubului din Sibiu, Teodor Birţ.

Echipa nou-promovată în Liga 1 s-a luptat cu Dinamo, în urmă cu o lună, pentru semnătura lui Grozav, dar "câinii" au avut câştig de cauză. Atacantul de 28 de ani nu este singurul jucător pe care Dinamo i l-a suflat sibienilor.

"Nu se pune problema să mai ajungă Gicu Grozav la noi. I-am făcut o ofertă în urmă cu o lună, înainte să semneze cu Dinamo, dar acum nu am mai discutat despre un eventual transfer. Nu se pune problema. Dinamo ne-a suflat trei jucători: Axente, Popovici şi Grozav. Acum se pare că ne-a făcut un bine. Cred că există un Dumnezeu al echipelor mici, al echipelor nou-promovate. Deci nu, nu ne gândim să-l aducem pe Grozav", a spus Teodor Birţ, pentru ProSport.

Patru meciuri a jucat Grozav la Dinamo în acest sezon competiţional, trei în campionat şi unul în Cupa României, fără a marca vreun gol pentru echipa din Ştefan cel Mare. El s-a despărţit de echipa antrenată de Mircea Rednic după meciul cu Csikszereda, din optimile de finală ale Cupei României, partidă în care a ratat penalty-ul care îi putea duce pe "câini" în sferturi.

Afla mai multe despre: grozavdinamohermannstadt 

viewscnt
Articole similare