Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care va pleca de la FCSB: "Băiatul vrea să vină la noi"

Primul jucător care va pleca de la FCSB: "Băiatul vrea să vină la noi"

Superliga

Comentarii

Cătălin Golofca are şanse mici să mai rămână şi din iarnă la FCSB. Mijlocaşul de 27 de ani a dezamăgit şi cel mai probabil va reveni la FC Botoşani. Cornel Şfaiţer spune că există deja discuţii în acest sens.

Telekomsport.ro a anunţat în exclusivitate că FCSB se va despărţi în iarnă de mai mulţi jucători. Pe listă se află şi Cătălin Golofca, jucător cumpărat în vară de la FC Botoşani în schimbul a 400.000 de euro. Golofca a captat însă atenţia mai mult prin viaţa extrasportivă decât prin performanţele din teren, astfel că a fost trimis la echipa a doua.

Din iarnă, sunt şanse mari să revină la FC Botoşani, club care a păstrat 60% din drepturile federative. Cornel Şfaiţer a recunoscut pentru gsp.ro că se poartă negocieri, iar Golofca şi-ar dori să revină la FC Botoşani:

"Suntem în discuţii pentru Golofca. Este posibil să-l luăm pe Cătălin. Îmi pare rău că n-a reuşit la Steaua. Era nevoie de mai multă răbdare pentru acomodare. Dar Steaua are un lot valoros şi îi e destul de greu să joace. Noi îl aşteptăm la Botoşani să-l punem din noi în valoare. Băiatul vrea să revină! Aşteptăm până în iarnă", a zis Cornel Şfaiţer pentru GSP.RO.

Golofca a prins 485 de minute la FCSB, distribuite în 10 partide, dar n-a reuşit vreun gol sau vreun assist.

Afla mai multe despre: catalin golofcaliga 1fc botosanifcsb 

viewscnt
Articole similare