Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care va primi o ofertă de la FCSB. Mihai Stoica: "E tot ce-ţi doreşti de la un fotbalist"

Primul jucător care va primi o ofertă de la FCSB. Mihai Stoica: "E tot ce-ţi doreşti de la un fotbalist"
Comentarii

Mihai Stoica spune că n-a fost surprins de evoluţia excelentă a lui Filipe Teixeira în meciul cu Beer Sheva, scor 1-1. Portughezul a intrat la începutul reprizei a doua şi nivelul de joc al FCSB-ului a crescut imediat.

Patronul FCSB-ului l-a ofertat constat pe Teixeira în ultimii trei ani, însă abia în vara care a trecut a reuşit să-l transfere. Deşi a ajuns la 37 de ani, şi-a pus imediat amprenta pe jocul echipei lui Dică. Teixeira este unul dintre cei mai buni jucători din lotul liderului Ligii 1, lucru pe care l-a demonstrat şi contra celor de la Beer Sheva. Mijlocaşul portughez a intrat în partea a doua, în locul lui Denis Man şi a schimbat imediat faţa jocului.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI FCSB - BEER SHEVA 1-1!

Teixeira i-a surprins pe israelieni prin tehnică, viteză şi determinare şi a fost un pericol constant pentru apărarea lui Beer Sheva. El a fost cel care a creeat şi faza din care Budescu a şutat în mâna unui adversar aflat pe linia porţii, penalty pe care arbitrul nu l-a acordat însă.

Mihai Stoica spune că nu este surprins de evoluţia lui Teixeira. Managerul sportiv a dezvăluit că i-a propus patronului să-i facă o ofertă de prelungire lui Texeira, deşi acesta va împlini 38 de ani pe 2 octombrie. ”Din moment ce i-am propus patronului să-i prelungească contractul, vă imaginaţi că nu e nicio surpriză. E greu să găseşti cuvinte pentru a-l caracteriza pe Teixeira fotbalistul. Este exact ce îţi doreşti de la un fotbalist să fie”, a declarat Mihai Stoica.

Actualul contract al lui Filipe Teixeira expiră la finalul acestui sezon. Fostul jucător al Astrei a avut în acest sezon 17 apariţii în tricoul FCSB-ului, a înscris de 3 ori şi a reuşit 3 assist-uri.

Afla mai multe despre: filipe teixeiramihai stoicafcsbbeer sheva 

viewscnt
Articole similare