Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul obiectiv al lui Contra pe banca României: "Vreau să readuc plăcerea jucătorilor de a veni la echipa naţională!"

Primul obiectiv al lui Contra pe banca României: "Vreau să readuc plăcerea jucătorilor de a veni la echipa naţională!"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra a susţinut în direct la Telekom Sport ultima conferinţă de presă ca antrenor al lui Dinamo! Acesta şi-a reziliat contractul urmând să fie instalat în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României.

Numirea în funcţie a noului selecţioner şi detaliile contractului ce urmează a fi încheiat vor fi prezentate Comitetului Executiv şi supuse aprobării acestuia. 

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la Dinamo că mi-au dat şansa să antrenez această echipă. Fără jucătorii lui Dinamo nu ajungeam niciodată aici, suporterii m-au sprijinit, au fost alături de echipă şi îmi pare rău că nu pot să-mi duc acest drum la capăt alături de ei. Îmi doream să repet finalul campionatului trecut şi anul acesta, dar asta e. Le mulţumesc tuturor de la Dinamo, fără ei nu puteam să ajung unde sunt acum. Plec de la Dinamo pentru că nu puteam să dau cu piciorul unui vis! Era o oportunitate mare pentru mine. De vineri încolo putem să discutăm despre echipa naţională şi problemele de acolo. Acum e doar un rămas bun de clubul Dinamo... Am vrut să ies public şi să le mulţumesc", a declarat Contra în direct la TelekomSport.

"Domnul Negoiţă m-a lăsat să plec la echipa naţională fără să-mi mai ceară acea clauză de reziliere din contract. Mi-am dorit mult de tot să ajung acolo şi acum sunt gata să muncesc în fiecare zi şi să am aceeaşi dăruire ca şi atunci când eram în selecţioner. Vreau să duc România acolo unde trebuie să fie! Momentan nu sunt antrenorul nimănui, până nu sunt numit oficial de Comitetul Executiv. Am plecat acum de la Dinamo pentru că n-am vrut ca jucătorii să trăiască într-o presiune. O să fie multe păreri împotriva mea, suntem 20 de milioane de antrenori în România. Aşa cum am muncit la Dinamo zi de zi şi-am promis că voi schimba ceva, aşa voi face şi la echipa naţională. Vreau să readuc plăcerea jucătorilor de a veni la echipa naţională!", a mai spus Contra. 

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoechipa nationalaplecareconferintatelekom sport 

viewscnt
Articole similare