Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al iernii pentru Steaua. Roş-albaştrii l-au adus pe protagonistul uneia dintre cele mai mari ratări din sezonul trecut al Ligii I

Primul transfer al iernii pentru Steaua. Roş-albaştrii l-au adus pe protagonistul uneia dintre cele mai mari ratări din sezonul trecut al Ligii I

Fotbal intern

Comentarii

Steaua s-a reunit şi a început pregătirea pentru a doua parte a sezonului din Liga a IV-a. Cum contracandidata la promovare, Academia Rapid, s-a întărit serios în această iarnă prin transferurile "veteranilor" Vasile Maftei şi Ionuţ Voicu, roş-albaştrii au mutat şi ei în pauza de mercato.

Crescut la juniorii Stelei, ulterior evoluând şi pentru echipa secundă a roş-albaştrilor, Marius Bâtfoi a semnat cu echipa pregătită acum de Ion Ion şi de Marius Lăcătuş.

”Am venit aici pentru că e un proiect interesant, am venit pentru că sunt suporterii alături de echipă, alături de adevărata Steaua. Aveam oferte din Liga a II-a, dar între ce e acum la Steaua şi ce e în liga secundă, nu mi se pare o diferenţă prea mare. Eu am copilărit în Ghencea, de la şase ani am jucat acolo. Rămân la Steaua toată cariera”, a spus Bâtfoi pentru ProSport.

Trecut pe la echipe precum Snagov, Otopeni sau Baloteşti, în sezonul trecut, atacantul de 27 de ani a evoluat în Liga I la ASA Târgu Mureş. A jucat 9 meciuri, dar n-a marcat niciun gol pentru ardeleni, însă, Bâtfoi s-a remarcat cu una dintre cele mai mari ratări din sezonul trecut.
 
În meciul pierdut de ASA la CFR Cluj, scor 0-2, Bâtfoi şi-a bătut joc de pasa excelentă venită de la Velayos.

Afla mai multe despre: batfoiasatargu muresacademia rapidsteauavasile maftei 

viewscnt
Articole similare