Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer realizat de Seedorf la Deportivo. Fratele unui fost stelist merge în Galicia să-l ajute pe Florin Andone!

Primul transfer realizat de Seedorf la Deportivo. Fratele unui fost stelist merge în Galicia să-l ajute pe Florin Andone!galerie foto
Comentarii

Deportivo are un nou antrenor în persoana lui Clarence Seedorf. Olandezul a semnat la începutul săptămânii, după ce fostul antrenor a fost demis din cauza rezultatelor modeste.

La câteva zile după ce a ajuns în Galicia, antrenorul olandez se pregăteşte să realizeze primul său transfer. Este vorba de Sulley Muntari (33 ani), fratele mai mare al lui Muniru, fostul mijlocaş al CFR şi FCSB. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al lui Deportivo.

Sulley Muntari a evoluat ultima oară la Pescara, fiind fără angajament în acest moment. El este aşteptat să se alăture echipei vineri, urmând să se pregătească timp de o săptămână. După această perioadă de teste, Seedorf va lua decizia dacă îl va păstra sau nu în lotul pentru ultima parte a sezonului.

84 de selecţii şi 20 de goluri sunt cifrele lui Muntari la naţionala Ghanei. El şi-a atins vârful carierei la Inter şi AC Milan.

Afla mai multe despre: andonetransferseedorfliga 1fcsbmuntari 

viewscnt
Articole similare