Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul tun al lui Mourinho! A fost anunţat oficial la AS Roma. Lovitura de proporţii a portughezului

 Primul tun al lui Mourinho! A fost anunţat oficial la AS Roma. Lovitura de proporţii a portughezului

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho îşi conturează proiectul de la AS Roma. În aşteptarea transferurilor, portughezul a făcut o achiziţie importantă pentru viitorul clubului.

AS Roma a anunţat oficial că portughezul Jose Fontes este noul şef al Departamentului de Scouting al clubului. Este o mutare uriaşă pentru gruparea italiană, portughezul acceptând propunerea conaţionalului său, Jose Mourinho. Scouterul portughez era dorit şi de Manchester United sau Manchester City, anunţă presa italiană.

Fontes, descoperitorul unor talente uriaşe ca Harry Maguire sau Youri Tielemans

Mutarea este privită cu entuziasm de fanii formaţiei romane. Fontes a părăsit-o pe Leicester City cu direcţia AS Roma, iar entuziasmul suporterilor este unul uşor de înţeles.

Noul şef al departamentului de scouting al romanilor este parte integrantă din proiectul Leicester City, unul care a surprins şi în acelaşi timp impresionat în Anglia.

Considerat unul dintre cei mai buni scouteri din lume, Jose Fontes este omul care i-a adus la Leicester pe Youri Tielemans, Harry Maguire sau Caglar Soynuncu. Totodată, el a supervizat transferurile lui James Maddisoon, James Justin şi Ricardo Pereira şi l-a recomandat pe Timothy Castagne.

Departament de scouting impresionat la Roma

Semn că proiectul Mourinho la AS Roma este unul puternic şi pe termen lung, portughezul l-a adus pe Jose Fontes să conducă un departament îmbunătăţit cu alte nume importante!

 

 

Corriere dello Sport anunţă că Enrico Paresce, fost scouter la AC Milan şi Mauro Leo (ex Juventus şi Inter Milano) vor face parte din echipa lui Fontes. De asemenea, AS Roma a anunţat că l-a adus  pe Javier Weimar de la Leverkusen şi pe Alessio Scarchilli, fost jucător al romanilor.

Gialorossi aşteaptă şi primul transfer important: elveţianul Granit Xhaka de la Arsenal, un fotbalist pe care Mourinho l-a cerut, înainte de startul Euro 2020. De asemenea, portarul Rui Patricio va juca pe Stadio Olimpico.

Jose Mourinho va fi prezentat oficial la Roma, joi, de la ora 13:30 locală. Evenimentul va fi unul de amploare şi va fi transmis pe canalul oficial al echipei italiene

Afla mai multe despre: jose mourinhojose fontesas roma 

viewscnt
Articole similare