Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari cu stadionul din Craiova: ”E un amatorism total ce au făcut. Gazonul va trebui refăcut”

Probleme mari cu stadionul din Craiova: ”E un amatorism total ce au făcut. Gazonul va trebui refăcut”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu le-a oferit un interviu jurnaliştilor GSP.ro despre noul stadion "Ion Oblemenco" şi afirmă că sunt mari probleme în ceea ce priveşte finalizarea arenei din Craiova, a cărei inaugurare ar fi trebuit să aibă loc pe 10 noiembrie, ora 20:00, la un meci între echipa locală şi campioana Cehiei, Slavia Praga.

"Gazonul e vai de mama lui! Au făcut nişte greşeli uriaşe. Din informaţiile pe care le am stadionul e departe de a fi inaugurat. Nu îndeplineşte condiţiile. Nu e nimic terminat la loje, la hotel, la restaurant. Nu e zugrăvit.

Instalaţia de irigaţie e la o treime din ce ar trebui să fie. În permanenţă terenul va avea tendinţa să fie uscat. Şi cea mai mare problemă e că au pus un rulou de huilă, adică pământ normal, peste pat de nisip. Acest gazon e de cea mai proastă calitate, e ca ăla pus în grădină. E grav că au pus gazonul în rădăcină de huilă. Prin huilă pătrunde foarte greu apa. E un amatorism total ce au făcut. Gazonul va trebui refăcut mereu", a declarat Mititelu pentru GSP.ro.

"E incredibil cum au cheltuit milioane de euro făcând lucrări de mâna a 4-a. Nu se compară gazonul făcut de mine în 2007 cu ce au făcut ei acum. Terenul trebuie refăcut de la zero. Trebuie însămânţat sau adus covor bun", a mai spus Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: craiovaliga 1stadionul din craiova,  

viewscnt
Articole similare