Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru FCSB! Echipa lui Gigi Becali e obligată să plece de pe Arena Naţională! Unde îşi va disputa meciurile

Probleme mari pentru FCSB! Echipa lui Gigi Becali e obligată să plece de pe Arena Naţională! Unde îşi va disputa meciurile

FCSB

Comentarii

Indiferent dacă va câştiga sau nu campionatul, FCSB va juca, mai mult ca sigur, în cupele europene. Formaţia antrenată de Mihai Teja va avea însă probleme serioase cu stadionul unde urmează să dispute meciurile de acasă din tururile preliminare.

Arena Naţională se va ”închide” pe timpul verii pentru două concerte mari: Ed Sheeran (3 iulie) şi Metallica (14 august). Astfel, programul celor de la FCSB va fi dat complet peste cap pentru preliminariile din cupele europene.

Indiferent dacă va fi vorba de Liga Campionilor sau Europa League, roş-albaştrii vor fi nevoiţi să-şi caute alt stadion. FCSB ia în calcul două variante: stadionul Viitorului şi arena celor de la Petrolul. Ar mai exista şi varianta disputării partidelor pe stadionul lui CFR Cluj, dar totul depinde de programul clujenilor.

Nu ar fi o premieră pentru clubul lui Becali să joace în afara Bucureştiului într-un meci de cupă europeană considerat pe teren propriu, după cum scrie Gazeta Sporturilor.. În toamna lui 2005, după ce terenul i-a fost suspendat de către UEFA din cauza scandărilor rasiste de la partida cu Shelbourne, FCSB a mers să joace returul cu Valerenga la Constanţa.

Apoi, în august şi septembrie 2011, în Europa League, FCSB a disputat două jocuri la Cluj, pe arena CFR-ului.

Afla mai multe despre: fcsbarena nationala,  

viewscnt
Articole similare