Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Gâlcă la Universitatea Craiova! Doi titulari, OUT pentru partida cu CFR Cluj

Probleme mari pentru Gâlcă la Universitatea Craiova! Doi titulari, OUT pentru partida cu CFR Cluj
Comentarii

Universitatea Craiova a început cu dreptul în era Constantin Gâlcă. Oltenii s-au impus în partida cu Sepsi, de la Sf. Gheorghe, din etapa trecută, cu scorul de 3-1.

Gruparea din Bănie are parte de un meci dificil la începutul returului din play-off. La Craiova vine CFR Cluj, echipă pe care oltenii au reuşit să o învingă la Cluj, cu Ivaylo Petev pe bancă. Însă, Gâlcă are probleme semnificative la nivelul lotului. După ce accidentarea suferită de Vladimir Screciu la derby-ul cu rivalii din oraş a recidivat, un nou jucător important al echipei a avut parte de probleme cu o accidentare suferită cu câteva etape în urmă.

Criză de soluţii pentru Costel Gâlcă

Este vorba de golgheterul echipei, Alexandru Mitriţă. Conform Fanatik, accidentarea la gleznă a fostului jucător de la New York City FC a recidivat şi va rata partida importantă a Universităţii Craiova, împotriva celor de la CFR Cluj.

O altă absenţă importantă în lotul Craiovei, una de lungă durată, este cea a lui Denil Maldonado, fundaşul adus din Honduras de Mihai Rotaru, în această iarnă, a marcat primul său gol în Superliga în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Însă, internaţionalul din Honduras a suferit o leziune musculară şi va rata restul partidelor din acest sezon. Astfel, următoarea perioadă se anunţă una dificilă pentru Costel Gâlcă, în vederea meciurilor cu CFR Cluj, FCSB şi Rapid. După meciul cu CFR Cluj, Universitatea Craiova se deplasează la Bucureşti, pentru meciul cu Rapid, iar apoi revine în Bănie, pentru un meci în faţa liderului FCSB.

Universitatea Craiova completează podium-ul din play-off după primele cinci etape şi are oportunitatea de a trece peste Farul Constanţa, cu o victorie în meciul din Bănie, în faţa celor de la CFR Cluj. Echipa antrenată de Costel Gâlcă are 34 de puncte, în timp ce Farul are 35, în condiţiile în care "marinarii" şi-au disputat deja prima partidă din returul campionatului.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalexandru mitritavladimir screciucostel galcadenil maldonado 

viewscnt
Articole similare