Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Icardi la PSG! Messi îi face viaţa argentinianului la Paris un adevărat coşmar

Probleme pentru Icardi la PSG! Messi îi face viaţa argentinianului la Paris un adevărat coşmar

PSG

Comentarii

Mauro Icardi (26 de ani) a plecat, în vară, de la Inter, după un conflict de câteva luni cu conducerea clubului, dar şi la Paris Saint-Germain pare să aibă probleme, relatează L'Equipe într-un articol de marţi.

Atacantul argentinian a ajuns sub formă de împrumut la PSG, iar gruparea franceză este obligată să îl cumpere în vara viitoare. Începutul aventurii la Paris nu este unul fericit pentru Icardi, potrivit francezilor de la L'Equipe. Problemele sunt cauzate, aparent, de Lionel Messi. 

Decarul Barcelonei este foarte bun prieten cu Maxi Lopez, fostul soţ al lui Wanda Nara şi fost bun prieten cu Mauro Icardi, actualul soţ al lui Wanda. Influenţa lui Messi de la naţionala Argentinei îi face pe Di Maria şi Paredes să îl izoleze pe Icardi, care încă nu s-a integrat la PSG. De asemenea, comportamentul lui Di Maria şi Paredes ar fi influenţat şi de relaţia bună pe care o au cu Edinson Cavani în afara terenului, uruguayanul fiind adversarul direct al lui Icardi. 

  • Opt selecţii şi un gol are Icardi la naţionala "pumelor" 
  • 28 de minute a jucat Icardi în tricoul lui PSG, în victoria de sâmbătă, 14 septembrie, cu Strasbourg

Relaţia bună dintre Messi şi Maxi Lopez este şi motivul pentru care Icardi nu mai contează pentru naţionala Argentinei. Pe scurt, în vremea în care Icardi a ajuns la Sampdoria, Maxi Lopez l-a luat sub "aripa" lui protectoare, iar relaţia dintre ei s-a terminat atunci când Wanda Nara l-a înşelat pe Lopez cu Icardi, iar fostul jucător al lui Inter a rămas atât cu Wanda, cât şi cu cei trei copii ai lui Maxi cu Wanda. Mai mult decât atât, Icardi chiar are tatuate numele celor trei copii pe braţ. 

Afla mai multe despre: icardipsg 

viewscnt
Articole similare