Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Marius Copil la Australian Open! A fost amendat de organizatori pentru încălcarea regulamentului

Probleme pentru Marius Copil la Australian Open! A fost amendat de organizatori pentru încălcarea regulamentului

Tenis

Comentarii

Românul Marius Copil (92 ATP) a fost sancţionat cu o amendă de 2.500 de dolari după ce a încălcat regulamentul în timpul meciului cu Gilles Simon (Franţa, 57 ATP), contând pentru primul tur al Marelui Şlem de la Australian Open.

Turneul de la Australian Open a fost unul de coşmar pentru Marius Copil! După ce a pierdut în primul tur cu Gilles Simon, scor 7-5, 6-4, 6-3, arădeanul a primit o nouă veste proastă. Mediafax scrie că organizatorii turneului de Mare Şlem au publicat o listă cu amenzile aplicate jucătorilor problemă, iar Marius va trebui să scoată din buzunar 2.500 de dolari. Copil a fost sancţionat din cauză că a izbit cu racheta de pământ, distrugând-o în timpul meciului. Din păcate pentru Marius, arbitrul de scaun nu a trecut cu vederea gestul său nervos.

Suma îi va fi retrasă lui Marius Copil din premiul pe care îl va încasa graţie prezenţei pe tabloul principal de la Australian Open, astfel că românului îi vor mai intra în cont 36.500 de dolari. El se poate consola cu gândul că pe lista jucătorilor amendaţi se află şi nume importante, cum ar fi Nick Kyrgios sau Coco Vandeweghe. Australianul a fost sancţionat după ce a înjurat un spectator, în timp ce Coco i-a adresat cuvinte obscene adversarei Timea Babos.

Afla mai multe despre: marius copilaustralian openamendaregulamentprobleme 

viewscnt
Articole similare