Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru naţionala Angliei. Southgate, nevoit să-l schimbe pe Maguire, în victoria cu Iran

Probleme pentru naţionala Angliei. Southgate, nevoit să-l schimbe pe Maguire, în victoria cu Iran

Cupa Mondială

Comentarii

Harry Maguire (29 de ani) a fost schimbat forţat de selecţionerul Gareth Southgate (52 de ani), în meciul câştigat de naţionala Angliei în faţa Iranului, la Campionatul Mondial din Qatar. Fundaşul lui Manchester United a ieşit de pe teren în minutul 70.

Anglia a debutat cu o victorie categorică la Cupa Mondială. Vicecampioana Europei s-a impus fără mari emoţii în faţa Iranului, scor 6-2, în prima partidă a grupei B.

La pauză, scorul a fost 3-0, prin golurile lui Bellingham, Saka şi Sterling. În repriza a doua s-au mai marcat încă cinci goluri.

Saka a făcut dubla, iar Rashford şi Grealish au făcut ”setul” pentru Anglia. Iran a răspuns prin golurile lui Taremi, cel care a închis tabela prin reuşita din penalty din minutul 90+13.

Probleme pentru naţionala Angliei. Maguire, schumbat forţat de Southgate în victoria cu Iran

Totuşi, Anglia are emoţii în ceea ce-l priveşte pe Harry Maguire. Imediat după golul de onoare al Iranului, dat în minutul 65, fundaşul central s-a prăbuşit pe gazon, acuzând o stare de ameţeală.

Echipa medicală a englezilor şi-a făcut imediat apariţie pe teren pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Southgate a văzut care este starea jucătorului său, astfel că l-a scos pe Maguire în minutul 70, în momentul în care a făcut alte trei schimbări.

Fundaşul lui Manchester United a ieşit pe propriile picioare şi s-a dus direct la vestiar. Rămâne de văzut care este starea medicală a acestuia.

Cât timp a fost pe teren, Harry Maguire s-a remarcat cu o bară transversală şi un assist la primul gol al lui Saka.

Afla mai multe despre: angliacm 2022 

viewscnt
Articole similare