Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme uriaşe în fotbalul asiatic din cauza războiului din Israel. Naţionala Palestinei nu mai poate face deplasări şi se retrage din competiţii

Probleme uriaşe în fotbalul asiatic din cauza războiului din Israel. Naţionala Palestinei nu mai poate face deplasări şi se retrage din competiţii
Comentarii

Echipa de fotbal a Palestinei s-a retras de la un turneu la care trebuia să participe în Malaezia, din cauza luptelor dintre Israel şi grupul islamist palestinian Hamas, a anunţat Federaţia de fotbal din Malaezia.

Echipa Palestinei urma să participe la Cupa Merdeka, un turneu amical în Malaezia, între 13 şi 17 octombrie, alături de India, Tadjikistan şi Malaezia.

''Echipa Palestinei a fost nevoită să se retragă de la cea de-a 42-a ediţie a competiţiei, deoarece nu a putut zbura spre Kuala Lumpur din cauza situaţiei tensionate din ţară'', a precizat FAM.

Palestina ar trebui să dispute meciuri în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2026, cu Liban şi cu Australia, în noiembrie. Echipa este calificată şi pentru ediţia de anul viitor a Cupei Asiei, din Qatar, care va avea loc în perioada 12 ianuarie-10 februarie.

Canalele israeliene de televiziune au anunţat că numărul morţilor în urma atacurilor Hamas din weekend au ajuns la 1000 de israelieni, plus 2.600 de răniţi, alţi zeci fiind luaţi ostatici.

Ministrul Sănătăţii din Gaza a precizat că cel puţin 687 de palestinieni au fost ucişi în atacurile israeliene care au urmat.

Afla mai multe despre: palestina 

viewscnt
Articole similare