Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele de la Dinamo Kiev le-au venit de hac! Mircea Lucescu, învins la scor de Şahtior în Ucraina. Ce s-a întâmplat cu echipa antrenorului român

Problemele de la Dinamo Kiev le-au venit de hac! Mircea Lucescu, învins la scor de Şahtior în Ucraina. Ce s-a întâmplat cu echipa antrenorului român
Comentarii

Şahtior Doneţk a învins-o la scor de neprezentare pe Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, scor 3-0. Totuşi, echipa tehnicianului român a avut probleme mari de lot.

Mircea Lucescu, înfrângere în faţa lui Şahtior Doneţk

Problemele lui Dinamo Kiev au început dinaintea meciului cu Barcelona, din grupele Champions League. Mai mulţi titulari au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, iar în ultimele zile au apărut şi alte cazuri în rândul jucătorilor. 

Echipele de start:

  • Dinamo Kiev: Neshcheret - Kedziora, Zabarnyi, Popov, Shabanov - Sydorchuk, Andrievsky - Tsygankov, Buyalskyy, Rodrigues - Verbic
  • Şahtior: Trubin - Dodo, Khochlova, Matviienko, Korniienko - Stepanenko, Antonio - Tete, Marlos, Taison - Moraes

Dinamo Kiev a început partida de pe teren propriu cu Şahtior, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, fără 15 jucători importanţi, dintre care doi accidentaţi şi 13 depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. 

Scorul a fost deschis de Moraes, în minutul 34, fostul atacant al Gloriei Bistriţa, iar misiunea lui Dinamo Kiev a devenit şi mai grea, după ce Sydorchuk a fost eliminat în minutul 45+1. 

Şahtior a făcut 2-0 în minutul 66, prin Antonio, iar Alan Patrick a făcut 3-0 în minutul 73. 

A fost prima înfrângere a lui Mircea Lucescu în campionat. Dinamo Kiev a rămas pe primul loc în Ucraina, cu 20 de puncte, în timp ce Şahtior e pe locul secund, dar s-a apropiat de lider, după ce a acumulat 19 puncte. 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kivesahtior 

viewscnt
Articole similare