Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele financiare l-au obligat pe Goran Martinic s-o părăsească pe BC Mureş

Problemele financiare l-au obligat pe Goran Martinic s-o părăsească pe BC Mureş

Baschet

Comentarii

Goran Martinic a părăsit echipa în urma problemelor materiale cu care se confruntă clubul, luându-şi la revedere de la fani într-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

"Dragi mureşeni! Vreau să să spun că în această zi plec din Târgu Mureş şi vreau să-I mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest timp frumos petrecut în Mureş. Îmi pare rău pentru că a trebuit să iau această decizie şi să plec aşa. Mi-aş dori să vină o zi în care sper ca toţi să înţelegeţi decizia mea. Voi ştiţi că vă privesc ca pe prietenii mei, nu ca pe fanii mei, şi îmi va fi dor de voi toţi. Aş dori să le mulţumesc antrenorilor Szászgáspár Barnabás, George Trif şi Cristian Jakab şi preşedintelui (BC Mureş, n.r.) Beres Lorant pentru sprijin şi îmi exprim speranţa că vor rezolva toate problemele, iar Mureşul va redeveni fi la fel ca înainte. Huj-huj hajra! Dumnezeu să vă binecuvânteze", se arată în mesajul lui Goran Martinic.

Goran Martinic este al doilea jucător care o părăseşte pe BC Mureş, după Demarius Bolds, din cauza reducerilor salariale generate de necesitatea plăţii datoriilor, dar şi din lipsa finanţării de la bugetul local.

Afla mai multe despre: baschetgoran martinicbc mureş,  

viewscnt
Articole similare