Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promovarea în Superliga, cadoul de nuntă ideal pentru Denis Dumitraşcu, după drama trăită! "Naşul de cununie va fi Florin Costea"

Promovarea în Superliga, cadoul de nuntă ideal pentru Denis Dumitraşcu, după drama trăită! "Naşul de cununie va fi Florin Costea"

Fotbal intern

Comentarii

Nou-venit la formaţia lui Prepeliţă, fostul jucător de la Chindia şi UTA, Denis Dumitraşcu, şi-a cerut viitoare soţie de nevastă la scufundări, în Grecia.

Promovarea cu Gloria Buzău, cadoul de nuntă ideal pentru Denis Dumitraşcu

Divizionara secundă Gloria Buzău are gânduri mari în această primăvară. Promovarea este singurul gând al jucătorilor şi membrilor staff-ului tehnic, iar cantonamentul efectuat în Antalya a fost exact ce trebuia pentru ca formaţia să se sudeze şi să poată lupta cu succes pentru obiectivul propus.

Jucător cu peste 100 de meciuri în Superligă, Denis Dumitraşcu spune că s-a acomodat perfect şi speră ca la vară să sărbătorească a doua promovare din carieră.

„Am ales să fac acest pas pentru că mi-am dorit să am din nou şansa de a juca din nou la Liga 1. Eu am mai trecut printr-o promovare şi pentru mine a fost unul din cele mai frumoase momente, chiar dacă am prins şi play-off-ul la FC Argeş. Pentru mine a fost un sentiment unic şi îmi doresc să-l retrăiesc şi aici, la Buzău”, a declarat Denis Dumitraşcu, fotbalist la FC Buzău, pentru Sportsnet.ro

Tot de o promovare, dar ratată în 2018, se leagă şi boala care i s-a declanşat din cauza stresului: atunci, părul i-a căzut!

„A fost un stres, mai mult stresul zilnic, nu neapărat o decepţie în familie. Treptat mi-a căzut părul, până când am decis să renunţ eu la tot părul şi mi-a fost mai uşor atunci. Totul a fost psihic, din fericire nu a fost o problemă internă” – Denis Dumitraşcu, fotbalist FC Buzău.

Acum are din nou o podoabă capilară bogată, însă a avut nevoie de ani de tratamente şi de injecţii cu plasmă făcute în cap pentru a-şi reveni.

„E ca un fel de plasmă şi se injectează în cap. Dar am urmat multe tratamente. Eu sunt mulţumit că am jucat fotbal şi mai puţin contează aspectul vizual” – Denis Dumitraşcu, fotbalist FC Buzău.

După ce a rezolvat problema, Denis a şi ajutat foarte mulţi oameni care sufereau de aceeaşi problemă.

„De-a lungul timpului am cunoscut multe persoane cu această problemă. Am ajutat cu cât am putut cu sfaturi, cu ce am putut. Chiar acum primesc şi mulţumiri că au dat roade sfaturile mele” – Denis Dumitraşcu, fotbalist FC Buzău.

Florin Costea va fi naşul de cununie

Pentru Denis, promovarea ar însemna şi un cadou de nuntă foarte frumos, pentru că în vară se va căsători. El şi-a cerut iubita de soţie într-un mod original: în timpul unei scufundări, în Grecia. Naşul lor va fi fostul atacant Florin Costea.

„Cererea în căsătorie a fost un moment frumos şi nu mi-a luat foarte mult pentru că ştiam că va urma o vacanţă şi m-am pregătit din România, aşa că a fost uşor. În Grecia am cerut-o, a fost foarte frumos. Naşul de cununie va fi Florin Costea, cu care sunt prieten din copilărie. Nunta o vom avea anul acesta” – Denis Dumitraşcu, fotbalist FC Buzău.

Săptămâna aceasta, Florin Costea a fost numit director sportiv la FCU Craiova, iar Denis se bucură foarte mult pentru prietenul lui.

„El a şi urmat şcoala de antrenor, dar cred că i se potriveşte acest post, pentru că el chiar merita un post în echipa Craiovei, e o emblemă a echipei şi îi urez succes” – Denis Dumitraşcu, fotbalist FC Buzău.

Originar din Râmnicu Vâlcea, oraş înconjurat de mănăstiri, fotbalistul a crescut cu credinţa în suflet. El spune că locul unde se reculege cel mai des este Mănăstirea Dintr-un Lemn.

„Eu sunt de fel credincios, iar mănăstirea unde mă simt eu cel mai bine e Mănăstirea Dintr-un Lemn. Acolo aleg să merg şi mă rog” – Denis Dumitraşcu, fotbalist FC Buzău.

Gloria Buzău începe sezonul pe terenul ultimei clasate, Progresul Spartac

Chiar dacă echipa s-a întărit considerabil, antrenorul Andrei Prepeliţă rămâne cu picioarele pe pământ şi vrea să o ia pas cu pas.

„E o luptă, sunt multe echipe angrenate, diferenţa nu e foarte mare. Cred că am făcut lucrurile bine, corect, am avut şi timpul necesar, faţă de vară, când totul a fost făcut pe repede înainte, dar asta a fost situaţia, ne-am asumat-o. Sper să începem bine chiar dacă jucăm cu ultima clasată, trebuie să fim concentraţi 100%, căci din experienţă am mai avut meciuri din astea şi s-au dovedit a fi foarte grele” – Andrei Prepeliţă, antrenorul FC Argeş.

Tehnicianul e bucuros că are în lot mai mulţi jucători români, căci mesajul lui ajunge mai repede la toată lumea.

„Faţă de tur o diferenţă fiind mult mai mulţi jucători români sunt mult mai receptivi şi înţeleg mult mai repede ceea ce le cer. Avem şi acum jucători străini, dar cred că numărul strainilor nu trebuie să depăşească numărul jucătorilor români, adică românii trebuie să fie în superioritate” – Andrei Prepeliţă, antrenorul FC Argeş.

Referitor la meciul programat duminică, pe terenul ultimei clasate, Progresul Spartac, tehnicianul ocupantei locului 5 în clasament spune că partidele cu echipele din a doua jumătate a clasamentului sunt cele mai dificile.

„E un meci oficial, în prima parte a campionatului am întâlnit echipe din partea a doua a clasamentului şi s-au dovedit a fi foarte grele, unele le-am câştigat în ultimele minute. Vreau să mergem concentraţi şi să luăm cele trei puncte” – Andrei Prepeliţă, antrenorul FC Argeş.

 

Afla mai multe despre: denis dumitraşcuflorin costeabuzau 

viewscnt
Articole similare