Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG l-a "ochit" pe înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Vine din Premier League

PSG l-a "ochit" pe înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Vine din Premier League

PSG

Comentarii

Plecarea lui Kylian Mbappe (25 de ani) de la PSG prinde tot mai mult contur, cu contractul francezului care expiră în vara lui 2024 şi cu destinaţia Real Madrid. Ca atare, şefii clubului din capitala Franţei îi caută un înlocuitor şi l-au "ochit" în Premier League.

Presa din Franţa anunţă ţinta pe care PSG a pus ochii, după ce s-a resemnat în privinţa pierderii lui Kylian Mbappe, care va ajunge, mai mult ca sigur, la Real Madrid. Înlocuitorul starului francez a fost găsit în Premier League, la una dintre cele mai puternice echipe.

Luis Diaz, înlocuitorul lui Kylian Mbappe la PSG!?

Este vorba despre Luis Diaz (27 de ani), susţine jurnalistul Fabrice Hawkins. Starul columbian al lui Liverpool a fost ochit de şefii lui PSG, dar părerile sunt împărţite, după ce Diaz nu a rupt gura târgului de când a ajuns pe Anfield. Prestaţiile sale au dus la decizia lui Liverpool de a-l pune pe lista de transferuri.

Parisul caută un fotbalist de atac pentru flancul stâng, dar rămâne de văzut dacă Luis Diaz va fi sau nu achiziţionat. "Cormoranii" solicită o sumă de peste 100 de milioane de lire sterline pentru a spune "da" plecării lui Diaz, greu de crezut că o vor şi obţine, având în vedere prestaţiile jucătorului sud-american.

Luis Diaz a marcat de 11 ori şi a livrat cinci pase de gol în 38 de meciuri (2605 minute) în toate competiţiile sezonului la Liverpool.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Luis Diaz în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psginlocuitorkylian mbappeluis diaz 

viewscnt
Articole similare