Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG pregăteşte încă o lovitură pentru Barcelona. Pe cine vor să transfere

PSG pregăteşte încă o lovitură pentru Barcelona. Pe cine vor să transfere

PSG

Comentarii

Şefii şi fanii Barcelonei ar putea avea din nou de suferit din cauza celor de la PSG. Fosta campioană a Franţei vrea să-l transfere pe unul dintre cei mai talentaţi jucători care au crescut la academia clubului catalan.

În vârstă de 16 ani, japonezul Takefusa Kubo este ultimul jucător intrat pe lista lui PSG. Tânărul mijlocaş ofensiv este legitimat la FC Tokyo, este considerat unul dintre cei mai talentaţi juniori din lume şi a fost poreclit ”Messi japonez”. În vară, a participat cu Japonia la Cupa Mondială sub 20 de ani, deşi avea doar 15 ani şi 11 luni. De altfel, este cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în această competiţie.

Potrivit France Football, PSG vrea să-l transfere pe Takefusa Kubo şi directorul sportiv Antero Henrique a luat deja legătura cu reprezentaţii jucătorului. Însă jucătorul japonez este şi pe lista lui FC Barcelona, care l-a avut timp de trei ani la academie şi care-şi doreşte să-l readucă la club.

Takefusa Kubo a fost transferat de FC Barcelona în 2011, dar în 2013 a fost nevoit să revină în Japonia, după ce clubul catalan a fost găsit vinovat pentru nereguli în transferurile de minori. De altfel, s-a ales cu porecla ”Messi japonez” din perioada în care juca pentru ”La Masia”.

Afla mai multe despre: fc barcelonatakefusa kubopsg 

viewscnt
Articole similare