Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PUBLICITATE I CFR Cluj, FCSB şi Astra luptă pentru titlu! Vezi analizele şi sugestiile de ponturi care merită jucate joi în Liga 1!

PUBLICITATE I CFR Cluj, FCSB şi Astra luptă pentru titlu! Vezi analizele şi sugestiile de ponturi care merită jucate joi în Liga 1!

Fotbal intern

Comentarii

Cu Dan Petrescu suspendat, după ce a fost eliminat în partida disputată în compania lui CS U Craiova, CFR încearcă să-şi apere avantajul de 4 puncte în faţa elevilor lui Nicolae Dică, care par să traverseze o formă excelentă în acest moment.

Edward Iordănescu aşteaptă orice mişcare greşită a celor două pentru a se mai apropia de fruntea clasamentului şi chiar poate trece de FCSB la finele acestei runde intermediare. Vezi analizele specialiştilor din cadrul comunităţii pariorilor din România şi sugestiile de ponturi care merită încercate la meciurile de joi din Liga 1!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LIGA 1, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Gaz Metan Mediaş vs. Astra Giurgiu

Se întâlnesc două echipe care au avut un parcurs cât se poate de diferit în prima parte a sezonului: în 10 meciuri, Gaz Metan Mediaş a înregistrat o singură victorie, în timp ce Astra a pierdut o singură dată. Deşi au salariile plătite la zi, fiind în insolvenţă, medieşenii nu par capabili în acest moment să se ridice la nivelul Ligii 1. Chiar dacă au declarat că nu se tem de faliment, găzarii ar trebui să fie atenţi la lupta pentru rămânerea în primul eşalon al fotbalului românesc.

Elevii lui Pustai au cea mai slabă defensivă din campionat, încasând 22 de goluri şi cel mai slab atac din competiţie – numai 5 goluri au marcat Golubovic şi compania în primele 10 runde. În afară de victoria în faţa nou promovatei Sepsi de pe teren propriu, medieşenii au mai obţinut un punct şu după acel 0-0 de la Iaşi.

Chiar dacă iniţial părea că se plânge de programul încărcat avut de echipa sa în primele etape, Edward Iordănescu pare să culeagă acum roadele efortului suplimentar depus de băieţii săi. Chiar dacă giurgiuvenii au fost eliminaţi de Oleksandriya în turul III al preliminariilor Europa League, echipa a mers bine în campionat şi în acest moment se află la egalitate cu FCSB pe locul secund, cu 21 de puncte şi cu un golaveraj identic cu cel al roş-albaştrilor, şi anume: 16-7.

Astra pare să fie în formă maximă în acest moment, după ce în ultimele 3 etape a marcat nu mai puţin de 8 goluri şi a încasat numai 2. Ultimele două „victime” ale astralilor au fost FC Botoşani, învinsă pe teren propriu cu scorul de 1-3 şi campioana României, FC Viitorul, care a pierdut cu 3-1 în deplasarea de la Giurgiu.

După 5 eşecuri consecutive, ne este greu de crezut că gazdele vor reuşi să evite înfrângerea în acest meci, în care au în faţă o echipă care este în formă: Victorie Astra @ 2.10 la Netbet. În condiţiile date, chiar şi un pariu pe victoria oaspeţilor la handicap ar merita încercat la Betfair, la o cotă de 4.00.

CFR Cluj vs. FCSB

Marile favorite la câştigarea titlului de Liga 1 în acest sezon se vor duela pentru prima dată în Gruia. Clujenii au 4 victorii din 4 posibile pe teren propriu în acest sezon. Cu toate acestea, jocul liderului din ultimele 3 etape nu a fost deloc unul convingător. În etapa a VIII-a, CFR a cunoscut prima înfrângere din această ediţie de campionat în deplasarea de la Timişoara, pierzând cu scorul de 4-3 în faţa lui Poli.

Apoi, elevii lui Dan Petrescu au învins-o pe CS U Craiova cu scorul de 2-1, însă oltenii au jucat din minutul 37 în inferioritate numerică. CFR a marcat primul gol din penalti şi pe cel de-al doilea după o greşeală a portarului advers. Cu toate că a avut un om în plus timp de aproape o oră de joc, ceferiştii nu au reuşit să aibă o posesie mai bună decât adversarul la capătul celor 90 de minute, iar oaspeţii au şi reuşit să înscrie în 10 oameni. CFR nu a arătat ca un adevărat lider nici în ultima etapă, câştigând la Chiajna graţie unui penalti acordat uşor în minutul 70, având numai 50% posesie deşi a înfruntat una dintre candidatele la retrogradare.

De cealaltă parte, FCSB-ul lui Dică pare să aibă un moral excelent după ultimele două partide. Chiar dacă a pierdut primul meci din acest sezon de Liga 1 în faţa Viitorului la începutul acestei luni, roş-albaştrii au trecut peste acel moment nefast şi s-au impus cu 3-0 în faţa Viktoriei Plzen în runda inaugurală a actualei stagiuni de Europa League. Şi mai mult decât atât, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a distrat în ultima etapă cu Gaz Metan Mediaş, câştigând cu 4-0 şi ratând numeroase alte ocazii de a marca.

CFR nu pare să fie în formă şi ţinând cont de avantajul de 4 puncte pe care îl are în clasament în faţa FCSB-ului, este foarte posibil să se mulţumească cu un rezultat de egalitate, care poate fi jucat la Unibet la o cotă de 3.25.

În acelaşi timp, este greu de crezut că Alibec şi compania se vor mulţumi numai cu un punct în acest meci: 3.10 este cota la Betano pentru victoria FCSB-ului.

Probabil că partida va începe cu o perioadă de tatonare, însă cu siguranţă vor apărea şi durităţile, accidentările, fapt pentru care ne putem aştepta să avem mai puţin timp efectiv de joc în prima repriză: pronosticul Mai multe goluri în a doua repriză poate fi jucat la Sportingbet la o cotă de 2.15.

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN LIGA 1. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Afla mai multe despre: publicitateliga 1casele de pariuriofertadezbaterecfr clujfcsbsteauagaz metanastra 

viewscnt
Articole similare