Experiențe împreună.
You are here:

Pugilistul suedez Erik Skoglund, accidentat la un antrenament, a ieşit din comă

Pugilistul suedez Erik Skoglund, accidentat la un antrenament, a ieşit din comă

Box

Pugilistul suedez Erik Skoglund, care a fost plasat în comă la 9 decembrie din cauza unei leziuni cerebrale, şi-a revenit şi răspunde la comenzi, informează BBC.

 "Deşi se află încă la terapie intensivă, momentele critice au trecut. Doctorii sunt mulţumiţi de rezultate, el respiră singur şi răspunde la comenzi. În următoarele zile, Erik va fi supus mai mult examinări, care vor arăta efectul accidentării pentru viitor", a anunţat agenţia Sauerland Promotions, care se ocupă de jucător.

Pugilistul suedez Erik Skoglund a fost plasat în comă, după o lovitură puternică la un antrenament, provocându-i o leziune cerebrală.

Erik Skoglund a fost transportat la spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, fiind apoi plasat în comă.

Sportivul de 26 de ani participa la World Boxing Super Series, competiţie care reuneşte cei mai buni opt pugilişti din lume la categoria supermijlocie.

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de Pariuri SportivePonturi PariuriBilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii Biletul Zilei.

Comentarii
viewscnt
Articole similare