Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pus într-o situaţie similară cu a lui Stanciu, Benatia răspunde criticilor! Motivul pentru care a ales Qatarul în defavoarea lui Man United nu ţine de bani

Pus într-o situaţie similară cu a lui Stanciu, Benatia răspunde criticilor! Motivul pentru care a ales Qatarul în defavoarea lui Man United nu ţine de bani
Comentarii

Fostul fundaş al echipei Juventus Torino, Mehdi Benatia, susţine că transferul în campionatul din Qatar nu ţine de bani.

În această iarnă, Benatia a fost criticat în ţara natală pentru că a refuzat Manchester United în detrimentul banilor din Qatar. Totuşi, el spune că nu partea financiară l-a determinat să semneze cu Al Duhail, ci dorinţa de a trăi alături de familia sa într-o ţară musulmană.

"Am fost criticat în Maroc pentru că m-am dus la Doha, dar vreau ca toată lumea să îmi respecte decizia, pentru că aşa a fost cel mai bine pentru mine şi familia mea.

Copiii mei vreau să crească în lumea islamică. Puteam să merg la cluburi din Emiratele Arabe Unite sau Arabia Saudită, dar am preferat Al Duhail, iar acolo sunt mulţi marocani care joacă în echipa naţională.

Selecţionerul Herve Renard mă ştie foarte bine, iar dacă va considera că nu merit să fiu la echipa naţională, îi voi respecta decizia", a declarat Benatia, pentru site-ul noii sale echipe.

Un an şi jumătate a jucat Benatia la Juventus, timp în care a cucerit două titluri de campion şi două Cupe ale Italiei. El a mai evoluat la Olympique Marseille, FC Tours, FC Lorient, Clermont, Udinese, AS Roma şi Bayern Munchen.

Într-o situaţie asemănătoare cu a lui Benatia se află şi mijlocaşul Nicolae Stanciu, care a plecat în această iarnă de la Sparta Praga la Al-Ahli Jeddah, transferul său în Arabia Saudită stârnind o serie de comentarii şi controverse în spaţiul public de la noi din ţară.

Afla mai multe despre: stanciubenatiatransfer 

viewscnt
Articole similare