Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puştiul din România inspirat de "I Am Zlatan", dar care vrea să fie ca Neymar! Are 20 de ani, e unul dintre cei mai eficienţi jucători din Liga 1 şi în timpul liber citeşte

Puştiul din România inspirat de "I Am Zlatan", dar care vrea să fie ca Neymar! Are 20 de ani, e unul dintre cei mai eficienţi jucători din Liga 1 şi în timpul liber citeşte
Comentarii

Andrei Burlacu (20 de ani) a devenit în acest sezon o prezenţă constantă în echipa Craiovei, iar puştiul promovat de Devis Mangia este unul dintre cei mai eficienţi jucători din Liga 1, cu patru goluri şi trei pase decisive reuşite în ultimele şapte etape. Şi asta deşi a fost titular în doar trei din aceste partide.

Tânărul atacant a vorbit într-un interviu publicat de ProSport despre  forma bună traversată de el şi de CS U Craiova, precizând că secretul e reprezentat chiar de tehnicianul Devis Mangia, care a reuşit să-i apropie pe jucători. 

„Mister” (n.r. – Devis Mangia) este (n.r. secretul echipei)! El ne-a conectat şi ne-a implementat ideea de a fi o echipă. Am lucrat mult la acest capitol la antrenamente, iar acest lucru se vede pe teren. Când avem oportunitatea, nu suntem egoişti şi pasăm unul cu celălalt şi încercăm să ne ajutăm. Spiritul de echipă cred că va învinge în final. Aşa suntem noi, o familie", spune Burlacu.

Acesta se declară fan al brazilianului Neymar şi spune că-l studiază intens pe brazilian, dar spune că a fost inspirat şi de povestea lui Zlatan Ibrahimovic, după ce i-a citit biografia, "I Am Zlatan". Faptul că Burlacu e un fotbalist atipic e întărit şi de una din preocupările sale preferate din timpul liber: citeşte. 

"Îmi place foarte mult de Neymar, un fotbalist complet, din punctul meu de vedere. Mă uit la filmuleţe cu el, îmi place stilul lui şi, în unele momente în teren, chiar mă inspir din Neymar, aşa puţin [...]

Îmi place să am diferite activităţi. Urmez un program strict făcut de cei din staff-ul tehnic, îmi place să merg la sală, să muncesc şi cu asta îmi ocup timpul liber. Mai citesc.

Acum citesc cartea lui Zlatan Ibrahimovic, sunt aproape de final. Am remarcat cum a început el povestea, despre faptul că a fost privit diferit de ceilalţi coechipieri, nu a fost integrat atât de bine şi a avut unele probleme. M-am regăsit în povestea lui Zlatan. Şi eu, la început, eram privit cu alţi ochi. Toată lumea îmi spunea că sunt un băiat îngâmfat, că joc doar pentru mine. Dar am crezut în visul meu şi asta s-a dovedit a fi o carte câştigătoare. Am fost un băiat mai capricios la început, dar am învăţat din acele greşeli. Acum sunt eu însumi şi sper să am drumul meu în viaţă şi să ajung la fel de sus", a mai declarat Burlacu pentru ProSport.

 

 

Afla mai multe despre: burlacuibrahimovicneymarcraiova 

viewscnt
Articole similare