Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Putea fi un transfer istoric! Florentino Perez a dezvăluit cum a fost refuzat de Totti

Putea fi un transfer istoric! Florentino Perez a dezvăluit cum a fost refuzat de Totti

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a recunoscut, marţi, într-un interviu acordat presei italiene, că şi l-a dorit foarte mult Francesco Totti, dar fostul mare fotbalist a preferat să rămână la AS Roma, club la care şi-a petrecut întreaga carieră.

"Totti este una dintre legendele pe care toată lumea a vrut să le transfere. Până în 2006, în timpul primului meu mandat, l-am sunat şi l-am întrebat dacă i-ar plăcea să vină la Madrid, dar mi-a spus că nu poate să o părăsească pe Roma", a declarat Florentino Perez, pentru presa italiană, citat de Marca.

După încheierea carierei, mijlocaşul ofensiv a recunoscut, însă, că Real Madrid a fost singurul club pentru care ar fi plecat de la AS Roma, acesta fiind unicul lui regret.

În vara anului 2017, Totti a pus capăt unei cariere de 24 de ani, în care a jucat în 785 de meciuri şi a înscris 307 pentru AS Roma. Şapte trofee a cucerit Totti de-a lungul carierei: un titlu, două Cupe, două Supercupe, un Campionat Mondial cu naţionala Italiei şi un European Under 21.

Afla mai multe despre: tottimadridperez 

viewscnt
Articole similare