Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Qarabag riscă excluderea din Europa League după după nişte declaraţii pe Facebook ale unui oficial

Qarabag riscă excluderea din Europa League după după nişte declaraţii pe Facebook ale unui oficial

Fotbal

Comentarii

”Trebuie să omorâm toţi armenii. Copii, femei, bătrâni, fără regrete şi compasiune. Dacă nu o facem noi, ne vor ucide ei, şi pe noi, şi pe copiii noştri”, a scris Ibrahimov pe contul de Facebook

Nurlan Ibrahimov, ofiţer de presă al clubului azer, a declarat print-un mesaj pe Facebook: ”Trebuie să omorâm toţi armenii. Copii, femei, bătrâni, fără regrete şi compasiune. Dacă nu o facem noi, ne vor ucide ei, şi pe noi, şi pe copiii noştri”.

UEFA a reacţionat repede la mesajul rasist pe care Ibrahimov l-a postat public şi a demarat o anchetă. ”Este suspendat din exercitarea oricărei activităţi legate de fotbal, hotărâre cu efect imediat, până când organul de control, etică şi disciplină al UEFA va decide asupra fondului cazului” este comunicatul trimis de forul european.

Formaţia din Azerbaidjan face parte din grupa I Europa League, grupă în care nu a strâns nici un punct din două meciuri jucate. Qarabag are diseară meci în deplasare cu cealaltă echipă fără punct strâns în grupă, Sivassport din Turcia.

Cea mai mare performaţă europeană a azerilor este participarea în grupele Ligii Campionilor în ediţia 2017/2018.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: qarabageuropa league 

viewscnt
Articole similare