Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, curajos la primul interviu pentru Tottenham! Mesaj pentru atacanţii adverşi şi cum l-a cucerit Postecoglou | VIDEO

Radu Drăguşin, curajos la primul interviu pentru Tottenham! Mesaj pentru atacanţii adverşi şi cum l-a cucerit Postecoglou | VIDEO

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a oferit primul interviu după ce a semnat oficial cu Tottenham. Românul a fost curajos şi are planuri mari cu trupa din Premier League.

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur a devenit oficial, joi, 11 ianuarie 2024, la ora 21:00 (ora României). Fundaşul central român a semnat un contract valabil până în anul 2030 şi va purta numărul 6.

Suma totală la care ar putea ajunge transferul lui Drăguşin, dacă sunt îndeplinite toate clauzele stipulate în tranzacţie, este de peste 30 de milioane de euro.

Drăguşin, entuziasmat la primul interviu pentru Tottenham: ”Am vrut să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit”

Iar la câteva ore distanţă, Radu Drăguşin a oferit primele sale cuvinte din postura de jucător al lui Tottenham.

A vorbit despre ce anume l-a motivat să o aleagă pe Spurs, despre antrenorul Ange Postecoglou, despre adaptarea sa la echipă, dar şi despre obiectivele pe care şi le-a setat odată cu noul transfer.

”Sunt entuziasmat. Mă simt fericit. E un pas mare pentru mine şi simt că e pasul corect. Decizia a fost în adâncul inimii mele. Am avut nişte discuţii cu antrenorul (n.r. – Ange Postecoglou), am simţit o conexiune de prima dată când am vorbit. Mi-a spus că mă vrea, îi place felul meu de a juca şi crede că mă potrivesc acestei echipe. 

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren. 

Da, îi cunosc pe (n.r. Cristian) Romero, (n.r. Guglielmo Vicario). Abia aştept să-i cunosc pe colegi, e bine să pot vorbi în italiană cu câţiva băieţi de aici. 

Am ajuns la Juventus la 16 ani şi a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am înţeles de la o vârstă fragedă că trebuie să fac sacrificii, să munceşti şi să dai totul zilnic. 

Am vrut să joc fotbal la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit. Abia aştept să fac pasul pe teren”, a declarat Radu Drăguşin, după transferul său de la Genoa la Spurs.

În momentul de faţă, Tottenham ocupă locul 5 în Premier League, cu 39 de puncte după 20 de etape. 

Programul lui Spurs pentru luna ianuarie arată în felul următor:

  • 14.01, vs Man United (d), în Premier League
  • 26.01, vs Man City (a), în Cupa Angliei
  • 31.01, vs Brentford (a), în Premier League

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenhamstranieri 

viewscnt
Articole similare