Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin semnează cu Tottenham. Agentul fotbalistului a reacţionat: "Fabrizio Romano le nimereşte!"

Radu Drăguşin semnează cu Tottenham. Agentul fotbalistului a reacţionat: "Fabrizio Romano le nimereşte!"

Transferuri

Comentarii

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a reacţionat după anunţul celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano legat de transferul fundaşului român la Tottenham.

Florin Manea a vorbit despre mutarea iernii în fotbalul românesc, transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur, formaţie de top din Premier League. Tottenham a încheiat anul 2023 pe primele cinci poziţii în clasamentul din Premier League.

Nord-londonezii sunt într-o nevoie disperată pentru un fundaş central. Cristian Romero şi Micky Van de Ven sunt indisponibili pentru următoarele etape iar şefii lui Tottenham au început achiziţiile pentru perioada de mercato din această iarnă.

Drăguşin, în pole-position pentru transferul la Tottenham

Jean-Clair Todibo şi Radu Drăguşin sunt principalele ţinte ale londonezilor în această iarnă. Varianta fundaşului francez de la Nice este aproape de a pica, iar Drăguşin este în pole-position în lista fundaşilor doriţi de managerul australian al celor de la Tottenham, Ange Postecoglou.

"Nu-i adevărat. N-a bătut palma cu nimeni, deocamdată. Mie nu mi-a parvenit niciun contract. Nu ştiu cu cine s-a înţeles. Deocamdată, nu ştiu nimic. Vom vedea. Genoa trebuie să ştie… dacă era ceva, mă anunţa.

Eu nu am vorbit cu nimeni. Poate să se întâmple, nu ştiu. Fabrizio Romano le nimereşte, dar, deocamdată, la mine n-a ajuns nimic. Îţi spun sincer asta, fără să mă eschivez. Ştiu că există interes, dar mai mult nu ştiu.

Nu ştiu ce au vorbit cu Genoa sau dacă au vorbit. Pe mine nu m-a anunţat nimeni, deocamdată, să-mi zică: «Florine, uite, ne-am înţeles cu Tottenham. Înţelege-te şi tu»", a declarat Florin Manea, pentru Playsport.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Genoa cere suma de 30.000.000 de euro pentru Radu Drăguşin, în timp ce şefii lui Tottenham sunt dispuşi să ofere aproximativ 25 de milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: radu dragusinflorin maneatottenhamechipa nationalagenoa 

viewscnt
Articole similare