Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, sfătuit de o glorie a fotbalului românesc: „Bayern Munchen era o soluţie mai bună pentru el!”

Radu Drăguşin, sfătuit de o glorie a fotbalului românesc: „Bayern Munchen era o soluţie mai bună pentru el!”
Comentarii

Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham Hotspur în această iarnă.

O glorie a fotbalului românesc ştie unde a greşit Radu Drăguşin

Internaţionalul român a avut o ofertă şi de la Bayern Munchen, dar a preferat să meargă în Anglia pentru a avea şanse mai mari de a fi titular. Din păcate pentru fundaş, la Tottenham nu a început niciun meci din postura de titular şi prinde minute doar pe final de meci, asta în cazul în care echipa sa are nevoie să păstreze un rezultat favorabil.

În acest context, Rodion Cămătaru, legendarul fotbalist al României, a vorbit despre situaţia lui Radu Drăguşin şi a ajuns la o concluzie simplă. Fostul mare atacant consideră că fundaşul naţionalei ar fi avut un viitor mai bun dacă ar fi ales-o pe Bayern Munchen, întrucât acolo ar fi primit mai multe şanse de a juca.

„Eu ce-aş fi făcut? M-aş fi gândit să joc. Poate Bayern Munchen era o soluţie mai bună pentru Drăguşin. Văd că s-a accidentat şi un stoper acolo (la nemţi), ar fi avut mult mai multe şanse să joace. La Tottenham va fi greu să fie titular! Poate doar în cazul accidentărilor sau suspendărilor vreunui fotbalist”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit gsp.ro.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenham 

viewscnt
Articole similare