Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin şi Octavian Popescu, la naţionala mare? Sânmărtean a dat răspunsul: "Sunt doi copii de mare perspectivă"

Radu Drăguşin şi Octavian Popescu, la naţionala mare? Sânmărtean a dat răspunsul: "Sunt doi copii de mare perspectivă"

Fotbal intern

Comentarii

Radu Drăguşin şi Octavian Popescu sunt doi dintre cei mai promiţători tineri ai României. Unul în lotul lui Juventus, celălalt titular la FCSB, cert este că cei doi au impresionat în acest sezon.

De altfel, prestaţiile avute în actualul sezon i-au adus pe Drăguşin şi Popescu în atenţia lui Lucian Sânmărtean. Fostul internaţional consideră că cei doi mai au nevoie de timp pentru a face pasul la prima reprezentativă a României.

”Sunt doi copii încă în formare, care au evoluţii bune, dar pentru a ajunge la naţionala mare este nevoie de mai mult. Ei au un real talent si vor face parte din echipa naţională în scurt timp. Nu ştiu dacă este oportun să fie chemaţi acum la naţionala mare. Cert este că sunt doi copii de real talent, de perspectivă. Asta înseamnă că fotbalul românesc are viitor.

Trebuie avut grijă de creşterea lor şi de expunerea lor. Nu e uşor să fii tânăr, să ai rezultate la echipa de club şi să vii la naţională. Eu cred că le trebuie timp. Deocamdată este prematur să punem pe spatele lor calificări la turnee finale. Trebuie să aibă continuitate şi să nu se piardă undeva, pe drum.

Pentru anul 2021 i-aş vedea la naţionala de tineret. Dacă acolo vor avea evoluţii foarte bune, cu siguranţă că cei care conduc echipa mare îşi vor îndrepta atenţia asupra lor şi vor fi selecţionaţi. Eu cred că mai întâi trebuie să facă pasul la U21, unde sunt jucători de certă valoare. Apoi, dacă dovedesc că pot face pasul la naţionala mare, ar fi foarte benefic", a dezvăluit Lucian Sânmărtean, la Realitatea Sportivă.

VIDEO | Rezumat FCSB- Gaz Metan 1-0

Afla mai multe despre: lucian sânmărteanradu drăguşinoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare