Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin visează la Premier League după calificarea la EURO: ”Sper să ajung acolo într-o zi”

Radu Drăguşin visează la Premier League după calificarea la EURO: ”Sper să ajung acolo într-o zi”

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin a avut o ascensiune incredibilă ultimul an.

Radu Drăguşin este de departe cel mai bine cotat jucător român, mai exact 10.000.000 de euro, conform Transfermarkt.

După prestaţia bună de la naţională, fundaşul de întoarce la Genoa în Serie A. Întrebat despre viitorul său, Drăguşin a ”dat din casă” şi a dezvăluit că visează la Premier League. 

”(n.r Unde va face următorul pas) Într-un loc în care voi evolua cel mai bine şi mă voi dezvolta cel mai bine. Voi lua decizia când va fi momentul, doar că acum avem lucruri mai importante de făcut decât lucrul acesta.

Pentru mine, cota de piaţă nu este ceva să mă motiveze. Asta este treaba specialiştilor, pe mine nu mă influenţează.

Acesta (n.r. Premier League) este campionatul care îmi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care îl urmăresc şi sper ca într-un viitor să joc acolo. Eu sunt la Genoa. Echipa mea preferată e cea naţională.

Sunt multe zvonuri (n.r. despre anumite oferte), dar nu e nimic scris. Model sau idol nu am avut niciodată. Am văzut că sunt asemănat cu Van Dijk, dar eu nu am idol”, a spus Radu Drăguşin, în cadrul unui interviu.

Fundaşul român al ”Grifonului genovez” a avut o ascensiune incredibilă ultimul an, în care a promovat cu gruparea rossoblu în Serie A, după ce a fost titular de drept în Serie B. În acest sezon, fostul jucător al lui Juventus a bifat toate meciurile din Serie A şi a fost indispensabil în defensiva gândită de Alberto Gilardino.

Prestaţiile sale excelente au atras atenţia unor cluburi importante din vest, precum Barcelona sau Newcastle, însă Genoa ţine cu dinţii de Drăguşin, căruia i-au fixat o clauză de reziliere de 30.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: radu drăguşinnaţionala românieipremier league 

viewscnt
Articole similare