Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rămâi la Sepsi?”. Cristiano Bergodi e indecis în privinţa viitorul său: ”Nu pot să dau un răspuns sigur...”

”Rămâi la Sepsi?”. Cristiano Bergodi e indecis în privinţa viitorul său: ”Nu pot să dau un răspuns sigur...”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Rapid a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii.

”Rămâi la Sepsi?”. Cristiano Bergodi e indecis în privinţa viitorul său: ”Nu pot să dau un răspuns sigur...”

Lovitura de start a fost dată de Rică Răducanu, care a fost şi sărbătorit de fani cu ocazia împlinirii a 77 de ani la 10 mai.

Cristiano Bergodi a vorbit despre remiza obţinută în Giuleşti, dar şi despre viitorul său. 

”Păcat că nu am reuşit mai mult. În a doua jumătate au ei au revenit, iar portarul nostru a avut câteva intervenţii bune. Sunt mulţumit, pentru că nu e uşor să iei un punct în Giuleşti. Băieţii au făcut un efort mare şi mi-a plăcut. Nu am ce să le reproşez, este un rezultat pozitiv.

Avem un meci cu CFR înainte de Cupă şi trebuie să respectăm play-off-ul. Ne trebuie puţină luciditate şi sânge rece, dar eu nu sunt îngrijorat pentru că am ajuns în play-off şi finala Cupei, deci şi atacanţii au contribuit. Sunt mulţumit pentru că ajungem mereu în careu şi îmi place să fim ofensivi.

Nu pot să dau un răspuns sigur (n.r. despre prelungirea contractului), nu ştiu. Probabil vom avea o discuţie cu conducătorii, posibil după finală. Nu ştiu dacă finala contează, am avut o discuţie cu şefii în urmă cu două luni şi am decis să vorbim după finala Cupei.

Sunt de mulţi ani în fotbal şi ştiu că rezultatele contează. Ca jucător e mai bine, pentru că jucătorii sunt actorii principali”, a declarat Cristiano Bergodi.

Echipele care au evoluat:

  • Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Emmers (Ioniţă ’46), Kait, Al. Albu – Sefer (Pănoiu ’68), Dugandzic (Luckassen ’87), Bamgboye. Antrenor: Adrian Mutu. 
  • Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, R. Ispas – M. Ştefănescu, E. Papa (Păun ’74), Francisco Junior (Rodriguez ’82), C. Matei – Tudorie (Safranko ’68), Rondon (Varga ’82). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodisepsi 

viewscnt
Articole similare