Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne la FCSB! Un jucător a fost scos de pe lista neagră, deşi a prins doar trei meciuri până acum

Rămâne la FCSB! Un jucător a fost scos de pe lista neagră, deşi a prins doar trei meciuri până acum

Superliga

Comentarii

Artur Jorge va rămâne la FCSB şi în partea a doua a sezonului, deşi a jucat foarte rar. Accidentările grave pe care le-au suferit Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic i-au făcut pe cei din conducere să-şi regândească strategia.

Şefii lui FCSB au întocmit o listă cu jucători de care se pot despărţi în această iarnă. Deja au renunţat la câţiva. Golofca a revenit la FC Botoşani, dar l-a luat cu el şi pe Vlad Achim, ca va fi împrumutat până în vară. Daniel Benzar şi Marian Pleacă au fost şi ei împrumutaţi, dar la FC Voluntari. De asemenea, Paul Szecui va fi împrumutat la Academica Clinceni.

Pe lista celor care ar fi urmat să plece era şi Artur Jorge. Fundaşul portughez este împrumutat până în vară de la Sporting Braga, însă n-a impresionat şi a prins doar 270 de minute, dintre care 180 în Cupă. Dar situaţia la FCSB s-a complicat după ce Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic - titulari în centrul defensivei - s-au accidentat destul de grav şi vor reveni abia spre finalul celui de-al doilea cantonament.

În acest moment, singurii fundaşi centrali pe care Nicolae Dică îi are în lot sunt Ionuţ Larie şi Artur Jorge, dar acolo mai pot juca şi Nedelcu, Pintilii sau Momcilovic.

Afla mai multe despre: artur jorgefcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare