Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a încercat de două ori să-l recupereze pe Octavian Popescu după ce puştiul debutat de Pancu la seniori a ajuns la FCSB. Ce antrenor l-a vrut: "Ştiu ce s-a întâmplat atunci!"

Rapid a încercat de două ori să-l recupereze pe Octavian Popescu după ce puştiul debutat de Pancu la seniori a ajuns la FCSB. Ce antrenor l-a vrut: "Ştiu ce s-a întâmplat atunci!"

Rapid

Comentarii

Ionuţ Voicu (35 de ani), căpitanul Rapidului, a dezvăluit că Rapid a încercat să-l "recupereze" pe Octavian Popescu (18 ani), noul "wonderkid" de la FCSB, care la 16 ani a jucat pentru giuleşteni într-o partidă amicală contra Voluntariului, cu Daniel Pancu antreor. Fundaşul dreapta a spus că puştiul care a marcat pentru FCSB în Liga 1 a fost dorit înapoi la Rapid de Adrian Iencsi, însă în cele din urmă a ajuns la FCSB, unde străluceşte acum.

Octavian Popescu e noul star din Liga 1, deşi are o vârstă fragedă, după ce a luat ochii tuturor iubitorilor de fotbal din România prin calităţile pe care le arată. Rapid şi U Craiova l-au ratat pe puştiul care face acum spectacol la FCSB. Popescu a jucat, pe când avea 16 ani, într-un  meci amical al echipei mari a Rapidului, câştigată împotriva Voluntariului. La Rapid şi atunci, dar şi acum, Ionuţ Voicu a vorbit despre talentatul fotbalist de la FCSB.

Voicu a spus că Rapidul a încercat să-l recupereze pe Octavian Popescu, Adrian Iencsi dorindu-l la echipa giuleşteană în Liga 2, însă jucătorul a preferat FCSB. Octavian Popescu a marcat recent, în meciul FCSB - Poli Iaşi 3-1, primul său gol pentru echipa mare a roş-albaştrilor.

"Îl ştiu pe Tavi, am lucrat o scurtă perioadă cu el, ştiu ce s-a întâmplat atunci. El a făcut parte dintr-un grup de jucători care nu aparţinea de Rapid, a ales altă variantă. A dorit chiar şi atunci când a plecat grupul, a fost dorit şi ulterior de Adrian Iencsi. La 16 ani, atunci când a venit Daniel Pancu, el a evoluat într-un amical pentru prima echipă a Rapidului, împotriva Voluntariului", a spus Ionuţ Voicu, la finalul unui meci amical, Rapid - Corona Braşov 2-2.

Octavian Popescu a marcat o dată şi a livrat şase pase de gol, dar a scos şi trei penalty-uri, la echipa mare a FCSB în 16 partide jucate în toate competiţiile acestui sezon.

Pancu l-a "ochit" pe Octavian Popescu şi l-a folosit la echipa mare a Rapidului

Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, după FCSB - Poli Iaşi 3-1, Daniel Pancu, fost jucător şi antrenor în Giuleşti, a dezvăluit că Octavian Popescu putea fi rapidist înainte să ajungă la Craiova şi la FCSB. "Pancone" l-a debutat pe Popescu în fotbalul de seniori, într-un amical din 2018, Voluntari - Rapid 0-1. "Pe Tavi Popescu nu ştiu cum l-a pierdut Rapid. Era genul acela, când sunt multe grupe de copii pe terenuri alăturate şi eram antrenor şi mă uitam stânga, dreapta Octavian Popescu îţi sărea în ochi de la o sută de metri. Te uitai la copii şi îl vedeai cum atinge mingea şi cum începe acea şerpuire printre adversari. L-am luat şi cred că primul lui joc la seniori a fost cu mine într-un amical Rapid - Voluntari, a fost primul meu joc la liga a treia. E un talent fantastic, eu nu l-am văzut juând pe Dobrin, dar probabil că e în acea categorie, pe acolo", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

La amicalul din 2018, Voluntari - Rapid, Octavian Popescu a intrat în minutul 81 pe teren, în locul lui Lucian Goge. Pe atunci, tânărul fotbalist aflat acum la FCSB avea doar 16 ani.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidionut voicutransferoctavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare