Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid continuă transferurile. Iencsi şi-a luat atacant în cursa pentru promovarea în Liga I

Rapid continuă transferurile. Iencsi şi-a luat atacant în cursa pentru promovarea în Liga I

Rapid

Comentarii

Rapid l-a transferat pe Alexandru Darius Pop, un atacant de 27 de ani, de la Politehnica Timişoara, acesta semnând un contract valabil pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an.

Alexandru Darius Pop a jucat în turul sezonului trecut la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind apoi transferat la Poli Timişoara, unde a apucat să joace un singur meci, înainte să vină pandemia de coronavirus.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la Rapid, abia aştept să înceapă campionatul şi sper ca la sfârşit să promovăm în Liga 1. Planul meu personal coincide cu cel al clubului, aştept să muncesc şi să îndeplinesc obiectivul clubului.

Am urmărit meciurile Rapidului, au suporteri incredibil, sper să îi facem fericiţi şi să fie lângă echipă, chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea şi nu pot fi pe stadion, dar sper ca acest lucru se va schimba.

I-am urmărit înainte de meciul cu Turris, când au coborât băieţii din autocar, şi atmosfera a fost super”, a spus Alex Pop, pentru fcrapid.ro

Bun venit, Alex!  Rapid îşi întâreşte atacul cu Alexandru Pop, jucător venit de la Poli Timişoara  Mai multe despre noul atacant al Rapidului  bit.ly/3jaNs60 #FamiliaRapid

Publicată de FC Rapid 1923 pe Luni, 24 august 2020

Rapid i-a mai transferat în această vară pe Radu Crişan (Astra), Daniel Benzar (FC Voluntari), Mircea Leasă (FC Voluntari), Cătălin Ţîră (FC Voluntari) şi Alin Fica (CFR Cluj).

Afla mai multe despre: iencsirapid 

viewscnt
Articole similare