Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - FCSB pe Arena Naţională: ”Mi-era dor de un astfel de meci. Fotbalul creşte!” EXCLUSIV

 Rapid - FCSB pe Arena Naţională: ”Mi-era dor de un astfel de meci. Fotbalul creşte!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit la Telekom Sport despre importanţa revenirii fanilor la stadioane.

Andrei Vochin a subliniat importanţa revenirii echipelor de tradiţie pe prima scenă a fotbalului românesc. Consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu crede că revenirea acestor nume importante pentru fotbalul din România aduce lumea la stadion şi, totodată, poate creşte nivelul fotbalului din Liga 1:

”Mi-era dor de un astfel de meci. Aşa cum m-am bucurat să văd la Arad un stadion plin, am văzut la Craiova, aşa mă bucur şi acum. Lucrurile revin cât de cât la normal, iar atunci când brandurile reapar în Liga 1, atunci şi calitatea jocului creşte.

Apropos de meciul din liga a patra dintre Rapid şi Steaua, dacă îl vedeai pe ”Granitul” (n.r stadion) undeva jucându-se, ţi se părea aşa, normal...Dar acelaşi meci cu 30 de mii de oameni în tribună, parcă nu mai era un meci de liga a patra” a spus Andrei Vochin la Sport Center.

Rapid - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1. Fazele importante se văd pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: andrei vochinrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare