Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid i-a luat faţa CFR-ului şi transferă din Serie A! Jucătorul ajunge mâine în România şi semnează cu echipa lui Dan Şucu

Rapid i-a luat faţa CFR-ului şi transferă din Serie A! Jucătorul ajunge mâine în România şi semnează cu echipa lui Dan Şucu

Superliga

Comentarii

Cătălin Vulturar va semna cu Rapid. Tânărul mijlocaş defensiv, în vârstă de doar 19 ani, va ajunge mâine seară în România şi va fi prezentat cel mai probabil vineri.

Vulturar este internaţional de tineret al României, însă nu a jucat decât pentru echipele de tineret ale lui Lecce, echipă alături de care a câştigat titlul în Campionato Primavera în sezonul, alături de care Alexandru Borbei, Răzvan Burnete şi Rareş Păşcălău.

Transferul lui Cătălin Vulturar este al şaptelea transfer realizat de giuleşteni în această iarnă, după Florent Hasani, Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi, Andrei Ciobanu, Damjan Djokovic şi Marian Aioani.

Conform informaţiilor Sportarad.ro, Dan Şucu va plăti în jur de 600-700 de mii de euro pentru Vulturar, iar cei de la Lecce vor păstra un procent între 30-40% dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

În urmă cu trei ani, UTA l-a vândut pe Vulturar la Lecce în schimbul sumei de 300.000 de euro şi a păstrat, conform sursei citate, un procent de 15% dintr-un viitor transfer. Astfel, în conturile ”Bătrânei Doamne” vor intra 100.000 de euro.

Noul jucător al Rapidului deţine recordul pentru cel mai tânăr jucător care a jucat vreodată în Liga 2. Acest lucru se întâmpla în 2018, într-un meci Farul - UTA, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cota de piaţă a lui Cătălin Vulturar este evaluată de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: rapidsuperligădan şucucfr cluj 

viewscnt
Articole similare