Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul FRF după ce Gigi Becali a anunţat că nu va permite jucătorilor săi să participe la Jocurile Olimpice! "Cu asta basta"

Răspunsul FRF după ce Gigi Becali a anunţat că nu va permite jucătorilor săi să participe la Jocurile Olimpice! "Cu asta basta"

Fotbal intern

Comentarii

În cursul zilei de miercuri, Gigi Becali a afirmat că nu va permite jucătorilor FCSB-ului să participe la Jocurile Olimpice, lansând şi un nou atac la adresa Federaţiei, CFR-ului şi arbitrilor.

După comentariile făcute de Gigi Becali, Mihai Stoichiţă a oferit un răspuns din partea FRF-ului. Directorul tehnic din cadrul Federaţiei noastre a afirmat că mai mulţi jucători de la echipele importante ale României vor fi absenţi din lotul pentru Jocurile Olimpice.

Acesta a explicat că discuţii vor avea loc între FRF şi cluburi la finalul sezonului, iar că părţile vor ajunge la o înţelegere în legătură cu jucătorii cărăra le va fi permis să rateze începutul de sezon. În plus, directorul tehnic al FRF a mai declarat că, pentru a face performanţă la Olimpiadă, cluburile vor fii nevoite să acorde circumstanţe speciale echipei naţionale.

Răspunsul Federaţiei după ce Gigi Becali a anunţat că nu va permite jucătorilor săi să participe la Jocurile Olimpice

”O să avem o discuţie, pentru că şi FCSB aşteaptă să vadă pe ce loc termină. Pe 2, pe 3, sunt campioni, nu ştiu. Aici este marea problemă. Jucătorii de la Craiova, de la FCSB, de la Cluj, nu poţi să fii sigur că-i iei. O să lase o parte din jucători.

Sigur că vom avea parte de înţelegere. Dar ce jucători, încă nu ştim. Lumea fotbalului românesc, dacă vrea o performanţă, ajungerea în fazele superioare ale Olimpiadei, atunci probabil că va fi nevoie de mai multă înţelegere din partea cluburilor. Şi cu asta basta”, a declarat Stoichiţă, pentru as.ro.

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 2-1

Afla mai multe despre: liga 1gigi becalijocurile olimpiceechipa naţionalăfcsblot olimpiadă 

viewscnt
Articole similare