Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul surprinzător oferit de Moruţan când a fost întrebat dacă merge la FCSB: ”Aştept şi celelalte oferte”

Răspunsul surprinzător oferit de Moruţan când a fost întrebat dacă merge la FCSB: ”Aştept şi celelalte oferte”

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan n-a oferit un răspuns clar când a fost întrebat dacă vrea să meargă la FCSB. Mijlocaşul de 18 ani a lăsat de înţeles că aşteaptă să discute şi cu celelalte echipe care-l vor. FCSB şi FC Botoşani au anunţat că au ajuns la o înţelegere pentru transferul lui Moruţan.

Atât patronul FCSB, cât şi Valeriu Iftime - cel de la FC Botoşani au anunţat că au ajuns la un numitor comun în privinţa transferului Olimpiu Moruţan. Internaţionalul de tineret a confirmat şi el acest acord, însă a lăsat de înţeles că transferul nu e bătut în cuie.

Olimpiu Moruţan spune că-şi va lua timp de gândire, va analiza şi celelalte oferte pe care le are şi abia apoi va lua o decizie.

”Cluburile cică s-au înţeles, trebuie să se mai înţeleagă cu mine şi o să vedem la sfârşitul anului ce se întâmplă cu mine. Aştept ofertele, să vedem ce oferte mai vin şi o să mă gândesc foarte bine ce o să fac. În momentul de faţă, am şi eu câteva zile de vacanţă şi o să stau cu familia mai mult şi o să mă gândesc ce o să fac. Trebuie să mă gândesc foarte bine, că o să merg la un club foarte mare, dar o să vedem la sfârşitul anului”, a declarat Moruţan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanliga 1fcsbfc botosani 

viewscnt
Articole similare